In v vsakem odnosu se je treba čemu prilagajati, ane?
Ja, ampak ne na zapor, pa še pri 20ih! Če misliš, da bo z družino boljše, zelo iskreno dvomim. Družina že tako pobere čas, ki je bil prej tvoj čas, tako da če ga že zdaj nimaš, boš potem v minusu! Poleg tega ti bo potem lahko nabijal slabo vest z otroki in skoraj vse mame bi dale vse za svoje otroke in te bo res lahko na kratko držal. Kar poznam srečnih mamic, imamo navadno vse partnerje, ki nas podpirajo in nas kvečjemu nagonijo, da naj delamo nekaj zase, kadar si same ne vzamemo časa/denarja, ker nam ga je škoda za nas...
Kot si sama napisala: lahko se melanholično udaš v usodo in upaš na najboljše - ampak srečna pa ne boš - ker za srečo se je treba borit. Kar ni vedno fajn, v tem je trik sreče, ki ti ga nihče ne pove - da za to, da do nje prideš, moraš dostikrat naredit nekaj, kar ni fajn, je pa prav.
Nehaj se podrejat, ne pusti se izsiljevat, kot je napisala josephine. če bo sprejel to in bosta lahko normalno funkcionirala, super. Če ne, pa pač ne. Fantje navadno kar dobro vejo, do kod lahko grejo pri kom;). Moj bivši recimo je bil do mene takrat zlat, do naslednjih dveh punc pa grozen za moje (in njune) pojme... Ampak je točno vedel, kaj si lahko pri kom dovoli... IN na splošno ni slab fant in zdaj sta se našla z eno, ki tudi ne pusti pometat s sabo in se mata super. Tako da ti odnosi so vedno dvosmerna cesta.
Vsekakor pa si ne omisli otroka v tako zvezo. Najprej jo zrihtajta, če se bo dalo, če pa mu njegov stil življenja preveč pomeni, pa piči miki! Ker če boš otroka v tako rodila, bo najverjetneje nekega dne enako kot tebe, omejeval tudi njega in otrok bo zameril tudi tebi, da se ne upreš! Jaz bi glih znorela, da mam takega fotra! Lahko da bo otrok potreboval svobodo, če je že ti ne...