writing-img

Otroški čeveljčki

clock-img

04.03.2009, 09:15

clock-img

wing

pencil-img

198

Še miijon-tič...

Kje kupujete čevlje za ne več prve korake? Naša je stara 15m, ciciban se mi je pa že malo "popeo".  Kakšne fajn za nogico, pa da tudi zgledajo šikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak.

clock-img

04.03.2009, 09:57

clock-img

rose

pencil-img

276

men so fajn od superfita, imajo jih pa v massu, humaniku

clock-img

04.03.2009, 16:54

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

robeez.com   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 4.3.2009 16:55:01 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

04.03.2009, 16:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

geoxuser posted image

joj, pa tvojega malo mimo camperja zategni....za pupe majo fantastične modeleuser posted image

...vox populi...

clock-img

05.03.2009, 06:53

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Superfit ima kar fajn čeveljčke, pa v alpini sem lani kupila mislim, da so bile pami, so bile tudi fajne, mali je zelo rad v njih hodil, ker so bile tako mehke, ko smo mi prešaltali iz cicibank na superfitk, mali lažje hodi, pa sem mu enkrat dala ene copatke od dr. harvey, ker smo jih imeli na zalogi, pa sploh ni več znal hodit, noge je kar metal pred seboj, ker so tako trde.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem