writing-img

Otroški dodatek-rojstvo drugega otroka

clock-img

02.09.2010, 08:40

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Zdravo,
da poskusim še tu srečo, na sosednjem forumu niso preveč zgovorni :))
Kopiram vprašanjce;
Drugi otrok je rojen junija, kak mesec po rojstvu sem vložila novo vlogo za otr. dodatek in dobila odločbo, v kateri je otr. dodatek višji kot dosedaj. Na odločbi piše, da le-ta velja od 1.06.2010, jaz sem junija, julija in avgusta še dobila otr.dodatek po stari odločbi. Ali bom dobila vrnjeno razliko pri septembrskem nakazilu otr. dodatka? Novo odločbo sem dobila v drugi polovici avgusta. Če mi kdo lahko pomaga z informacijo, že vnaprej hvala!

clock-img

02.09.2010, 08:42

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: polona2
Na odločbi piše, da le-ta velja od 1.06.2010, jaz sem junija, julija in avgusta še dobila otr.dodatek po stari odločbi. Ali bom dobila vrnjeno razliko pri septembrskem nakazilu otr. dodatka? Novo odločbo sem dobila v drugi polovici avgusta.

Glede na to, da se novi zneski izplačil upoštevajo od prvega nakazila po vročitvi nove odločbe dalje, bi to pomenilo, da razliko za junij, julij in avgust dobiš septembra, ja. Če je ne boš, pa kar isti dan pokliči na CSD.

clock-img

02.09.2010, 09:08

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja - seveda - razliko za nazaj dobiš pri prvem nakazilu PO prejemu nove odločbe, v tovjem primeru torej septembra.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem