cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroški prehlad

clock-img

17.11.2005, 13:00

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Moja punči je prehlajena, iz nosa ji teče kiha in kašlja. Zdi se mi da vročine nima. Samo ko jo pogledaš vidiš da ima take bolančkane učke. Pa me zanima, če grem lahko z njo ven. Imam ene opravke, pa me zanima, če jo vzamem, ampak bova ene 40 min zunaj. Pa ne vem ali je to za njo matranje ali bi ji koristilo.  

clock-img

17.11.2005, 13:04

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

pomoje je bolj, da jo imaš na toplem, da boš videla kaj se bo iz prehlada razpletlo, če se sploh bo. Morda ne bo nič.

clock-img

17.11.2005, 13:21

clock-img

juma

pencil-img

97

Tudi naš je bolančkan(teče iz nosa in učkov,kiha)in sva danes kar lepo doma.Tud jest bi mogla po opravkih pa bojo kar lepo počakali,najnujnejše(pošta,trgovina) bo pa oči opravil,ko pride iz službe.user posted image

clock-img

17.11.2005, 15:54

clock-img

alenkapk

pencil-img

159

Naš mali je bil tudi prehlajen, pa sem ga vseeno dobro oblekla in peljala na zrak. Kasneje mi je to odločitev kot pravilno potrdila tudi zdravnica.
Malim zrak paše, če le nimajo vročine.

clock-img

18.11.2005, 00:05

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Če se otroka dobro obleče,mu pomoje nekaj trenutkov svežega zraka ne bi smelo škoditi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem