writing-img

Otroški zobar na Vrhniki

clock-img

07.01.2008, 16:20

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Baje je eden v šoli A. M. Slomška. A vozi katera otroke tja, a je fajn?

clock-img

07.01.2008, 16:56

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

ja,naša je bila z vrtcem.zgleda da je fajn,ker komaj čaka da gre k zobarju

clock-img

07.01.2008, 19:47

clock-img

bisquitas

pencil-img

36

mi smo peljal našo tamalo  ( 9 mesecev) prvič k zobarju pred dvemi dobrimi tedni. in sicer v solo  IVANA CANKARJA in je super zobozdravnik. Tamala je bla čist očarana pa ful ma igrač v čakalnici in otoc se prov zabavajo. Pa zadnič je bil tud na tv ju kao kok je fajn, so snemal glih takrat ko smo bli tam.
Skratka super je zobar!

clock-img

08.01.2008, 07:55

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: bisquitas

mi smo peljal našo tamalo  ( 9 mesecev) prvič k zobarju pred dvemi dobrimi tedni. in sicer v solo  IVANA CANKARJA in je super zobozdravnik. Tamala je bla čist očarana pa ful ma igrač v čakalnici in otoc se prov zabavajo. Pa zadnič je bil tud na tv ju kao kok je fajn, so snemal glih takrat ko smo bli tam.
Skratka super je zobar!

Jaz jo tudi tja peljem in moram rečt, da je res super! Sem kar pogledala, kako ima lepo "opremljeno" čakalnico-s punčkami, vozički, biljard mizico, ročni fuzbal...punčko za ličit....vse stene porisane, zobar je zelooo prijazen-skratka-jaz jo vozim sem, ne v Slomška. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem