writing-img

Outlook

clock-img

03.07.2012, 13:14

clock-img

ona

pencil-img

3685

Eno vprašanje...če hočem v outlookovi pošti naštimat,da vsem tistim,ki mi pošljejo meil,da se jim vrne obvestilo,da sem nedosegljiva do tega in tega datuma....kje to naredim??
ne da se mi iskat :)

clock-img

03.07.2012, 14:11

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

To ne narediš v Outlooku, ampak direkt na strežniku. Torej, če imaš recimo siolov mail, to narediš na silovi strani med nastavitvami

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

03.07.2012, 14:24

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

- TOOLS
- OUT OF OFFICE ASSISTANT

naprej boš pa že znala, ne?

clock-img

03.07.2012, 21:11

clock-img

ona

pencil-img

3685

Zdej pa res ne razumem nobene od vaju al na strežniku naredim ali pa 3jeMI kje to najdem,nimam v outloocku tega?user posted image

clock-img

03.07.2012, 21:38

clock-img

lenika83

pencil-img

954

To narediš v outlook. Ampak kje točno je pa odvisno od tega katere office imaš. Jaz trenutno uporabljam 2010 in so zelo drugačni od 2007. V glavnem pri 2010 se levo zgoraj klikne na file in potem vidiš napisano automatic reply (ali nekaj v tem stilu) in si tam napišeš. V 2007 je pa menda pod možnostmi, ne spomnim se več točno. V slovenščini se temu reče pomočnik ob odsotnosti, če ti to kaj pomaga. Predlagam, da v google napišeš outlook (verzijo outlooka) pomočnik ob odsotnosti in te bo verjetno vrglo na stran od microsofta, pa so tam zelo natančna navodila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem