writing-img

Ovulacija-kako veš

clock-img

16.01.2007, 09:08

clock-img

afnica mala

pencil-img

1296

Pozdravljene user posted image  in tiste, ki to še boste. Zanima me kakšne znake imate ob ovulaciji. Pa brez bazalne temp in testerjev- tega še ne mislim počet.
Jaz npr. mislim, da takrat, ko imam ful sluzi, potem pa imam dva dni kasneje ful boleče prsi. Pa skoz eno špikanje. Pa spet ne vem kdaj imam. Po ss je ta mesec tretjič poskušava in upam, da bo user posted image . Ker prejšnjič je tudi tretjič ratalo.
Punce dajte mi pomagat!
Pozdravčki!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2007, 09:57

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz sem pa takrat ful lačna, in bi pojedla vse kar vidim user posted image  (enako kot 2 dni pred menstruacijo).

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

16.01.2007, 10:00

clock-img

afnica mala

pencil-img

1296

Joj, pol bom pa bolj težko vedla, kajti zadnji mesec in pol samo jem. Sem se zredila 3 kg. user posted image user posted image
Pozdravček

clock-img

16.01.2007, 10:15

clock-img

Luskan

pencil-img

229

Jaz pa zelo močno čutim jajčnike - ko grem na wc, se mi zdi, da mi bodo kar ven padli user posted image user posted image user posted image .

clock-img

16.01.2007, 10:27

clock-img

Miša...

pencil-img

49

Dan.
morem povedat, da js sploh nisem vedla kdaj mam ovulacijo. pa sma delala prvi mesec user posted image , pa nič. no in pol sem imela v tem mesecu ginekologa za bris.
in sem malo vprašala, kako in kaj, in mi je svetovala, naj začnem jest folne tablete tifoluser posted image .
in naj s partnerju user posted image , vsak dan od 7 dneva menstruacije naprej.
in zdj čakam user posted image . v petek imam ginekologa.
mogoče sem kaj pomagalauser posted image

clock-img

16.01.2007, 10:33

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Meni se je zdel tale link ful simpatičen in poln informacij o ovulaciji. Upam,da pomaga tudi tebi. Objavila ga je moderatorka v linku "pomagajte mi..." nekaj takega.
http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druzine.html

clock-img

16.01.2007, 10:57

clock-img

afnica mala

pencil-img

1296

Stunfek hvala. Malo sem že pogledala, pa se mi zdi fajn. Bomo naslednji mesec poskusili po tej metodi. user posted image user posted image user posted image .
Pa še po tisti, da vsak dan, samo težka bo.
Pozdravčki

clock-img

16.01.2007, 11:51

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Ta metoda je res zakon, ki ti jo je priporočila "štunfek". Je pa fino, da si kolikor toliko pridna pri opazovanju.

Veliko uspeha!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem