writing-img

Ovulacija

clock-img

25.10.2011, 20:40

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Pozdravljene
Nastala je ena velika zmeda in če ima katera kakšne izkušnje bi bila hvaležnauser posted image

Imam 28 dnevne cikle, redno O na 14 dan. Včeraj je bil 13 dan, naredila O test in je bila črtica šibkejša kot testna, ne kot ponavadi, ko je na 13 dan enako močna. Sem mislila ok, mogoče se mi je za kak dan zamaknilo. Danes O test čuden, testa črtica zelo svetla, druge pa od nikoder.

Zdaj pa ne vem ali je bilo
1. s testom kaj narobe, ali sem
2. včeraj zamudila testiranje O, ali pa
3. ta mesec pač ne ovuliram

čisto zmedenauser posted image

clock-img

25.10.2011, 20:58

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Pomoje si zamudila O, je bila vrjetno par ur preden si prvi test delala

clock-img

25.10.2011, 21:14

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Pomoje si zamudila O, je bila vrjetno par ur preden si prvi test delala

Ni bil včeraj prvi test,, sem naredila že dneve prej, na 12 dan je bila čisto šibka komaj vidna črtica, včeraj na 13 dan pa močna, ampak še vedno šibkejša kot testna.

clock-img

25.10.2011, 21:15

clock-img

krisv

pencil-img

246

Ovulacijski testi ti zaznajo porast LH-ja. Sam vrh je težko "uloviti". In šele potem, v roku 24-48 se zgodi sprostitev jajčeca. Tako da veselo na delo - user posted image ! user posted image

clock-img

26.10.2011, 08:29

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Če prav razume je torej možno, da sem naredila O test prepozno in pač ni bilo obeh enako močnih črtic, O pa vseeno bo? Ker je lepo rastlo, potem pa je bilo tudi močno, ampak ne bolj kot testa, včeraj pa je čisto padlo.

clock-img

26.10.2011, 12:18

clock-img

Anonimen

jst tem testom popolnoma nič ne verjamem, pa še predragi so. rajš si izračunam, kdaj imam plodne dneve in pazljiva opazujem sluz, kako se spreminja. ter seveda redni seks. enkrat bo že ratalo, brez O testovuser posted image

clock-img

26.10.2011, 12:29

clock-img

HeLenčica

pencil-img

1103

Anonimna, brez zamere, ampak ni te vprašala kaj ti počneš. 

clock-img

26.10.2011, 12:40

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Če prav razume je torej možno, da sem naredila O test prepozno in pač ni bilo obeh enako močnih črtic, O pa vseeno bo? Ker je lepo rastlo, potem pa je bilo tudi močno, ampak ne bolj kot testa, včeraj pa je čisto padlo.

Ja, gre za to, da s testom ujameš vrh LH in če si ga ravno zamudila, črtica ni enako močna (ali močnejša), O pa seveda bo. Srečno! user posted image

clock-img

26.10.2011, 12:42

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Hvala vsem za odgovore. Teste delam zgolj iz tega razloga, da vem kdaj pride user posted image , ker sem tako bolj mirnauser posted image

clock-img

26.10.2011, 13:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Anonimna, brez zamere, ampak ni te vprašala kaj ti počneš. 

hmmm.....te muči slučajno PMS, da si tak nastrojena na moj komentar? otročje se obnašaš, res.

vsak ima pravico do svojega mnenja, ki ga lahko svobodno izraža. nikogar nisem užalila, nobene slabe besede rekla, podala sem samo svoje izkušnje in to je to. če že nimaš kaj pametnega reči, potem raje molči.

clock-img

27.10.2011, 10:56

clock-img

*Aura

pencil-img

134

LittleSun,

podobne težave imam tudi jaz. Nikakor ne morem ugotoviti, kdaj bom imela O, ker kljub temu, da se redno testiram vsak dan (med 10-14 dnem), mi mogoče 13 dan pokaže rahlo-rahlo črtico, pol pa spet belo kot sneg. Kjepa, da bi bila isto enaka kot ta prva!! Najbrž jo vedno "zamudim",.... že 3 mesece. Ta mesec si jo bom merila ob drugih urah (kot po navadi, ko pridem iz službe), poskusi še ti.user posted image
Oz. če te res toliko firbec mantra poskusi si 2 x meriti na dan, recimo 12 in 13 dan. Pa ni vraga, da nam ne bo pokazalo porast hormona!!!!user posted image

clock-img

27.10.2011, 11:17

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Pomoje če vidiš dvig in padec je tako ali tako to to, kaj pa vem. Jaz sem ta mesec zares močno čutila ovulacijo, tako da vem, da sem jo imela in kdaj sem jo imela, to mi je dovolj.

clock-img

27.10.2011, 11:28

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

kaj pa O sluz, jo zaznaš? jaz po tem vem, kdaj jo imam. B temperaturo sem si merila, pa pogosto nisem zaznala nobenga padca in nato dviga.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

27.10.2011, 11:33

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Za sluz se še nisem usposobilauser posted image nekako sem začela ugotavljati razliko pred O in med O. Imam pa kar močne izcedke čez cel cikel, tako da mi to ni preveč lahka naloga

clock-img

03.11.2011, 17:14

clock-img

GregUr

pencil-img

520

punce, ste me kar "prestrašile"... zakaj vse tok spremljate to? mislm... jst sem si na neki spletni strani registrirala mail in pač poklikala kdaj je bila M, potem ti glede na to PREDVIDOMA izračuna plodne dni (mislim da je označenih kakih 7 dni), potem pa še dneve O.
sama nimam nikakršnega izcedka med ciklom, tako da tega ne morem spremljati na tak način, O testa pa si tudi nebi kupovala... se mi zdi da je brez veze da sem tolk "obremenjena"...
mam pa eno vprašanje - 7 let sem jemala KT, in sem malo pozabila kako zgleda O (verjamem da pri vsaki drugače, pa vseeno). je možno da je boleča in da je bolečina podobna tisti pred M? kot beeežni krči, napetost, občutljivost, napihnjenost v spodnjem delu trebuha...? Je kateri to znano? user posted image
hvala! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem