writing-img

Ovulacijski test

clock-img

05.10.2005, 08:58

clock-img

klavdijak1

pencil-img

96

Pozdravljene bodoče user posted image !

Mene pa zanima če katera uporablja ovulacijske teste iz Amerike?
Jast sem jih zdej dobila pa me zanima koliko dni ste jih delale in koliko dni pred ovulacijo sta se vam prvič pokazali user posted image ? Ker jest sem ga včeraj naredila pa sta bili user posted image  ampak je bila testna črta svetlejša sem pa komaj 8 dan od 28 dnevnega ciklusa.

clock-img

05.10.2005, 10:05

clock-img

A_A

pencil-img

310

Jaz uporabljam ovulacijske teste Testforless.
Imam zelo neredne M cikle, zato naredim teste 5 zaporednih dni nekje na sredini v M ciklu po občutku.
Listič pomočim v urin (popoldan) za 20 sekund, po 40 sekundah odčitam. Če se v tem času ne pojavita dve črtici oziroma če se ena pojavi zelo rahlo obravana po več kot 40 sekundah, smatram to za negativni rezultat. Ovulacija mi nastopi takoj naslednji dan po pozitivnem testu (dveh močno obarvanih črticah), kar se mi pokaže tudi z merjenjem bazalne temperature.
Ta sistem sem sedaj preizkusila v treh M ciklih, v tem sedaj pa žal O s testi nisem ujela user posted image  in me verjetno čaka spet en dolg cikel. Sicer pa midva z možekom sva kar pridna na 2 do 3 dni in razmišljam da bi celotno zadevo merjenj kar ukinila. Sedaj pač vem, da do O v M ciklu pride, kar me je najbolj skrbelo po obdobju ko sem prenehala s KT.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

clock-img

05.10.2005, 12:12

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

Oj!

Da še jest povem. Sem naročila teste Testforless, bolj zato da bi videla če imam O. Na user posted image  sva prej delala 3 mesece. 4.mesec sem naredila test mislim da 8. in 9.dan, ni bilo nič, 10.dan pa sta bili dve močni črtici. Sva bila takoj pridna in rezultat? Junija 2006 pričakujemo user posted image !!!!
Upam,da boste kmalu dočakale user posted image !
Pozdravček

clock-img

06.10.2005, 20:28

clock-img

Tina&Dean

pencil-img

97

Klavdijak1&Nataša 31, kje sta kupile te teste?
lp user posted image

clock-img

07.10.2005, 08:30

clock-img

klavdijak1

pencil-img

96

Na strani www.testsforless.com  jih naročiš 25x ovulacijski test in 5x nosečniški test stane 26$ dobiš jih pa v enem tednu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem