writing-img

Ovulacijski testi

clock-img

15.02.2006, 09:46

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Konec tedna pride na obisk prijateljica iz Makedonije. Za sorodnico bi rada kupila nekaj škatel ovulacijskih testov, ki je jih menda pri njih težko dobi oz. so zelo dragi.

Mi lahko prosim pomagate, kje so pri nas najcenejši. Ali jih prodajajo še kje razen v lekarnah. V soboto greva verjetno tudi v shopping v Trst. Morda veste ali so tam cenejši?

Hvala in lp
dashenka

clock-img

15.02.2006, 14:50

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Kaj pa  ovulacijski F-test. Je za večkratno uporabo in stane v lekarni cca 4 000 sit. Se ga pa ne dobi kar v vsaki lekarni, tako da moraš malo povprašat naokoli.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

15.02.2006, 15:46

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Kakšni pa sploh so ti testi. A se lahko zaneseš, kako se jih uporablja. Jst sploh nisem vedla, da to obstaja?

clock-img

15.02.2006, 17:10

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Noben test ti ne pokaže v naprej, kdaj bo. Vedno kadar pokaže, pokaže da JE BILO. So samo nekakšna pomoč pri oceni kdaj bo oz. preverba ali se predvidevanja ujemajo.

En test kaže glede na jutranji urin in gledaš pod povečevalnim rezultat. Drugi testi pa so v glavnem okrog jurja tako da cca 4 porabiš na mesec, če imaš srečo, da ujameš O. So pa tudi naravni testi t.j. stanje sluzi v nožnici (preverjaš s prsti) + temperatura zjutraj (tudi kaže O. za nazaj.) + počutje. Če si pozorna na svoje telo se da ugotoviti, kdaj je res tisti čas ko se splača uporabit kemični tester.

Naravne metode ugotavljanja so zelo dobro opisane v knjižici, ki jo lahko dobiš npr. na tečaju pred cerkveno poroko (lahko greš tja in jo samo kupiš). So presenetljivo strokovne.
l.p.

clock-img

15.02.2006, 20:26

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Hvala za nasvet, ki pa ga sicer ne potrebujem, ker sem s "projektom otrok" opravila za vse večne čase. Zdaj me zanima le še zanesljiva kontracepcijauser posted image .

Kot kaže pa bom mojo makedonko napotila kar v najbližjo lekarno.

clock-img

17.02.2006, 09:06

clock-img

minka74

pencil-img

14

Pozdravljena,

Če se odpravljata v Trst je najbolje da se ustavita v lekarni in vprašajta za Persono, to je ovulacijski test na principu trakcev, tako mi je povedala ena pirjatelica. Stane pa tam okoli 15 eur.

lp

clock-img

13.03.2006, 11:55

clock-img

sasabela

pencil-img

54

Mene zanima kakšne izkušnje imate s temi testi? Jaz sem v lekarni kupila teste Today in ne vem koliko jim je za verjet.

clock-img

13.03.2006, 12:05

clock-img

zorica

pencil-img

770

Jaz pa sem si kupila enkrat test, ki ga uporabljam še danes in je super.Sicer ne vem od koga je gre pa po sistemu, da daš na steklo, ki je na tem testu malo sline in ko se le ta posuši, ti pokaže a maš ali nimaš plodnih dni.Ko jih imaš, imaš po vsem steklu takšne praprote.Tako to najlaže opišem.Vedno pokaže točno!Stal je nekje 3000 sit pa kupila sem si ga  že pred enim letom.Zgleda pa kot da bi gledal slino pod mikroskopom, moraš gledati le v luč, ker se takrat super vidi.

clock-img

13.03.2006, 12:43

clock-img

Maj78

pencil-img

254

Zorica kje pa si si ta test kupila in kako se mu reče?

clock-img

13.03.2006, 13:20

clock-img

karina

pencil-img

130

To je F- test......za večkratno uporabo.Tudi jaz ga imam.

clock-img

15.03.2006, 11:58

clock-img

Maj78

pencil-img

254

Prosim pomagajte!

Kupila F test (4290,00) in prebrala navodila in naredila tako kot piše v navodilih, pa gledam in gledam pa nič ne vidim.
Prosim za vašo pomoč ker ne vem a sem jaz slepa, da nič ne vidim, ali pa mogoče delam narobe test, res pa je da mi ni čist jasno kako čez tisto majhno luknjico katera sploh kaj vidi.
Upam da se ne boste preveč razburjale name, ampak jaz res nič ne vidim, vedno pa obstaja možnost da tudi jaz nisem prav naredila testa.

Lp

< Sporočilo je popravil Maj78 -- 15.3.2006 12:00:15 >

clock-img

15.03.2006, 12:05

clock-img

sasabela

pencil-img

54

Maj78, kje pa si kupla ta test?

clock-img

15.03.2006, 12:09

clock-img

Maj78

pencil-img

254

V lekarni na Prešernovem trgu.

clock-img

15.03.2006, 20:32

clock-img

koala

pencil-img

5539

sasabela, ne se sekirat, ti testi potrebujejo malo vaje. Jaz sem mela prve tri mesece mela full težave, pol sem pa pogruntala, da žanica proti katere sem gledale ni najboljša, saj je bila mlečna. Tiste čisto prozorne so boljše. Sicer pa z malo vaje boš ugotovila koliko ga je treba stinit, da se slika najbolj izostri.
Pa srečno in da ga ne boš potrebovala dolgo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

18.03.2006, 17:22

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Ta test lahko kupiš tudi v Sanolaborju. Cene ne vem.. okoli 4000 sit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem