cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PADEC IZ POSTELJE

clock-img

20.07.2008, 11:54

clock-img

karmchy

pencil-img

41

Lep pozdrav!

Naš mali je star 5.5 mesecev. Danes zjutraj je zaspal v najini postelji na sredini. Jaz grem v kopalnico in zaslišim jok, stečem v spalnico in ga zagledam na tleh.user posted image  Sicer ni videti nikjer da bi bil kaj poškodovan, ampak mene vseeno skrbi, da ne bi bilo kaj notranjih poškodb. Postelja je visoka  cca 40 cm. Me full skrbi... Pa ne vem, a čem k zdravniku....ne bi rada delala brezveze paniko...user posted image
A ma ktera izkušnje?

Hvala

clock-img

20.07.2008, 12:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je prvič padla s kavča pri cca 4-5m. Narobe ni bilo nič.
Malo ga opazuj. Ne sme bruhat ali se preveč umirit. Mislim, da ne bo nič, saj so otroci trpežna bitja in imajo mehke kosti. user posted image

clock-img

20.07.2008, 14:56

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Kot je že Naja3 rekla...

clock-img

20.07.2008, 15:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Malo ga opazuj. Ne sme bruhat ali se preveč umirit.

Izkusenj k sreci nimam, bi pa razmisljala v tej smeri kot Naja inn opazovala, ce je njegovo vedenje kaj bistveno spremenilo.

clock-img

20.07.2008, 15:55

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ok, mi pa imamo, recimo temu izkušnje. smo imeli malo prebito ustnico (padla sama iz postelje - valjda), ki je ful zatekla za ene 3 ure. nismo šli k zdravniku, je pa dobila paracetomol (da jo je manj bolelo). čez 2 dni je bla, ko nova. torej, tako kot je Naja3 napisala. vem pa da zgleda grozno (sem hotla takoj šibat k zdravniku pa mi je mož reku naj ne paranojim prezgodaj - je mel kar prav, čez 4 ure se niti videlo ni več kje je bila oteklina)

clock-img

20.07.2008, 16:53

clock-img

amaya

pencil-img

4434

joj, mene je pa tega ful strah. Sej vem, ne morem ga v spužvo zavijat

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

20.07.2008, 19:30

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Naša je prvič padla s kavča pri cca 4-5m. Narobe ni bilo nič.
Malo ga opazuj. Ne sme bruhat ali se preveč umirit. Mislim, da ne bo nič, saj so otroci trpežna bitja in imajo mehke kosti. user posted image

Naš enako.
In enako.

clock-img

21.07.2008, 08:09

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

opazuj mu zenice.... če se te skrčijo ko prideš v svetel prostor je vse ok, sploh pa če je takoj zajokal, ne bruha je vse ok...

naslednjič ga s vzglavniki založi da ne more past!!!!!

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

21.07.2008, 10:53

clock-img

koala

pencil-img

5539

Panika gor ali dol, jaz bi raje šla k pediatru. Vem za en primer, ko je dete padlo z fotelja, pa je bil od začetka videt OK in se straši niso odločili za opazovanje v bolnišnici, kot jim je predlagal pediater in so otroka sami doma opazovali, no izteklo se je tako, da se dete zjutraj ni več zbudilo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

21.07.2008, 11:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

se straši niso odločili za opazovanje v bolnišnici, kot jim je predlagal pediater in so otroka sami doma opazovali

čaki mal, to je neki čisto drugega kar je ona vprašala (ignorirati priporočila pediatrov).

mislim, da noben od nasvetov niti približno ni namigoval na to, niti priporočal..

clock-img

01.08.2008, 18:38

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

nas je ze veckrat cmoknil iz postelje. Kakor sem ugotovila je navadno jokal zaradi soka, ne zaradi bolecin, ker potem v 2h minutkah tudi nazaj zaspi.

Skoraj si upam trditi, da bo sel tudi vas se kdaj na tla :)

Lp

clock-img

01.08.2008, 23:35

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Panika gor ali dol, jaz bi raje šla k pediatru. Vem za en primer, ko je dete padlo z fotelja, pa je bil od začetka videt OK in se straši niso odločili za opazovanje v bolnišnici, kot jim je predlagal pediater in so otroka sami doma opazovali, no izteklo se je tako, da se dete zjutraj ni več zbudilo.

ok, ni potrebno strašiti ubogo mamicouser posted image
meni je mišek padel iz postelje pri 5.m pa hvala bogu na tepih in se je po parih sekundah joka že smejal. takoj sem poklicala P in jo vprašala kaj moram opazovat,......pa je bilo vse ok! nisem šla k P, ker se je obnašal normalno

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

02.08.2008, 11:47

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

naš je glih danes ponoči čofnil iz postleuser posted image glih tulk, da me kap ni zadela. je spal pri nama, pa se frajer lepo ponoči zbudi (midva itak spima ko ubita), se zasukne k najinim nogam in odide na nočni pohod. potem pa nenadoma bum! in jok, jst pa v luft skor do stropa. hvala bogu se je po minutki potolažu in kar kmalu nazaj zaspal...

se je drugič to naredilo, da je padu iz postle. glede na vse znake pa sodim, da je vse ok. ker je takoj zajokal pa potolažil se je tudi kar kmalu.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

02.08.2008, 14:11

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

o joj..kaj naš še čaka :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem