writing-img

PAPARICA

clock-img

03.12.2004, 22:28

clock-img

tajara

pencil-img

75

:duda:kava::kava::kava::duda:

Mi smo stari 6 mesecev in že kar nekaj papcamo, vendar pa me moti, ker ne vem koliko se lahko zanesem na knjigo Velika paparica za male papavčke.Danes sem gledala katero sadje se lahko daje pri 6 mescih in me je presenetilo, da je notri kivi.Kaj ni kivi alergeno sadje?:zmeden: Koliko pa se ve zanesete na to knjigo? :bravo::bravo::bravo:Prosila pa vas bi tudi, če bi bile tako dobre in mi napisale, katiro sadje in katero zelenjavo lahko dajem po mescih.

Hvala!:rozica:

clock-img

04.12.2004, 12:39

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Jaz sem se kar držala po paparici,se mi zdi zelo uredu.Pri nas malo pretiravajo s to prehrano,se mi zdi.
Za sadje po mesecih ti bom pa pol napisala,ko bo mali spal in bom imela več časa.
lp

clock-img

04.12.2004, 15:45

clock-img

Anonimen

no js sem tut mislna da je kivi elergeno sadje pa mi je zanč tut patronažna prov veselo razlagala da nej ji dam kivi pa pomarančo pa ne vem kva še vse. sem sam debel gledala tko da je vrjetn ok :zmeden:

lp,lara

clock-img

04.12.2004, 16:24

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi ze od petega meseca jemo vse sadje in vso zelenjavo..brez tezav :)

clock-img

04.12.2004, 21:18

clock-img

*

pencil-img

374

Joj, jaz bi tudi rabila to knjigo..mi lahko katera kaj več pove?

A kar vso sadje jim dajate?

Se kateri ljubi napisati...kaj naj mu dam pa papcati..mogoče bo pa eno dojenje od 10-tih na dan manj:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem