writing-img

PA KAJ JE TO NORMALNO?????

clock-img

17.06.2005, 14:01

clock-img

moni30

pencil-img

201

Ravnokar sem klicala g, da bi se naročila za pregled. Pa mi sestra ful kul reče, da ne naročajo do jeseni, ker so dopusti! Pa bi še mogoče požrla, če ne bi že več kot 2 meseca klicala, pa je zdravnica nonstop na bolniški.

Pa za koga vraga imamo izbrane zdravnike, če ne moremo do njih?

Pa če bi vedela da imajo zdravniki lahko kar 3 mesece dopusta, bi jaz tud šla medicino študirat:(:zmeden:

clock-img

17.06.2005, 14:02

clock-img

emaa

pencil-img

7450

celo poletje, ta je pa mal huda, kaj moraš crknit vmes, da te pogleda, al pa kako fajno spolno prenosljivo bolezen staknit, da si vredna pregleda, grdo od njih:grrr:

clock-img

17.06.2005, 14:05

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Jaz sem čakala na redni pregel 3 mesece, pa niso bili dopusti...
Najbrž je taka gužva, zato naročajo verjetno amo nujne primere...
O našem zdravstvu pa itak nima smisla več nucat tipk,... (smeško z macolo po glavi)

Ena moja kolegica je mela ss aprila, pa so ji hkrati še miome odkril, pa je naročena na pregled šele konec avgusta,...

Za popi...!

clock-img

17.06.2005, 14:17

clock-img

hati

pencil-img

603

joj..so norci..ampak res.... jaz sem zdejle klicala v splošno ambulanto... peče me voda...za umrt..najbrž spet vnetje mehurja.... no in sem sam želela dat vodo, da mi jo pregledajo..in ker sem pač v službi, sem upala da to lahko naredim kar tukaj...ampak ne..v kraju bivanja.... in zdej .... bom do ponedeljka trpela, ker to ne spada med urgentne zadeve in lahko pridem samo kot samoplačnik... aja pa še m bom dobila v nedeljo...tko da s pregledom ne bo nič... v rit bi jih sunla vse po vrsti... ma prov res...škoda besed....

clock-img

17.06.2005, 15:47

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Ja, ja, kako vas razumem! Pri nas je edini normalni edino G, ki te naroči v parih dneh če je nujno, sicer pa vedno v 14 - 21 dneh (za navaden pregled)!
Drgač pa še na bolniško (spremstvo) čakaš cel teden in potem ugotoviš da so ti datum spremstva narobe napisali!:grrr: Halo!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem