cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PIKICE VEČ NI

clock-img

10.08.2005, 18:18

clock-img

PeterPan

pencil-img

63

Prišla sem domov iz bolnišnice, prebrodla najhujše, zdaj vam sporočam, da moje pikice več ni. v 11 tednu sem začela krvavet, tako da ni bilo več pomoči.
Ni ga na svetu, ki bi mi lahko odvzel to bolečino. Vračam se na temo ovulacija.
:((:((

clock-img

10.08.2005, 18:20

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

:(, naj ti čimprej posije sonček, da dobiš novo pikico.:rozica:

clock-img

10.08.2005, 19:31

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

:((:((:(( mi je ful hudo, ampak glavo pokonci. Naslednjo pikico bo čuval prav ta poseben :angel:. Srečno!

clock-img

10.08.2005, 19:34

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

Le predstavljam si lahko, kako ti je hudo...drzi se, poskusi gledati z optimizmom naprej! Srecno!

clock-img

10.08.2005, 19:58

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

uff:-(((, nikol ne mormo vedet...mene je tudi strah, sam kaj češ, kakor bo, bo..:zmeden:

Niso pa rekli, zakaj je prišlo do tega?

clock-img

10.08.2005, 20:47

clock-img

vika1

pencil-img

552

Drži se,pa ne obupaj.Vem kako je to hudo,ampak...drži se.Pa srečno!:rozica:

clock-img

10.08.2005, 22:26

clock-img

k1

pencil-img

1649

poznam to, kot da izgine del tebe... pusti času čas, pa bo.... tolaži se s tem, da bo naslednjega :duda: čuval njegov :angel:

tudi naša :duda: ga ima.... :rozica:

clock-img

10.08.2005, 23:27

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Če bi mogla, bi ti pomagala nositi breme...
Vse dobro ti želim :rozica:

clock-img

11.08.2005, 09:09

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Peterpan, jaz pravkar pestujem mojega dvomesečnega sinka, ki je bil spočet dva meseca po mojem spontanem splavu - ki je tudi mene čisto sesul. Naj ti bom za zgled - misli pozitivno.
Veliko sreče :angel:
V.:rozica:

clock-img

11.08.2005, 14:05

clock-img

Srci

pencil-img

18

Z mislijo naj pojdi naprej po svoji poti, naj te to drži pokonci. Drži se mi pa bo v mislih s tabo. Ta :angel: pa bo zmeraj pazil na druge pikice.

clock-img

11.08.2005, 14:25

clock-img

Anonimen

Moje sožalje, PeterPan.:rozica::angel: Saj bolečina bo minila in ponovno boš zanosila, takrat boš pa spet srečna, čeprav mogoče sedaj misliš, da ne boš več.
Jaz sem tudi lani novembra izgubila pikico, zdaj sem pa srečka :nosecka: v 18. tednu že!
Izjokaj bolečino, potem pa pusti, da mine in pojdi naprej. Vse dobro ti želim!:rozica::rozica::rozica:

clock-img

15.08.2005, 17:57

clock-img

stuhica

pencil-img

1146

:((:((:(( tu meni je hudo imela sem IMN in to že drugič bolečine le s težavo prenašam mojemu ožeku je tudi hudo ampak svet in življenje gre naprej..Jest moram počakati 3 meseca potem bom šla pa spet veselo na delo saj mi drugega ne preostane in upam da mi v tretje uspe...
zjoči se ti bo pomagalo vsaj meni je delno čeprav bolečinain spomin na njo ne odide nikoli

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem