writing-img

POMOČ

clock-img

15.07.2005, 15:35

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Lep pozdrav vsem na RR!
Imam en problem...
Pred slabima dvema tednoma sva s fantom imela nezaščiten spolni odnos, ko sem ovulirala.Menstruacijo naj bi dobila 19.7.Včeraj sem naredila nosečnostni test, ki je bil negativen.Po pravilih pa bi ga naj delala šele naslednji teden. Danes pa mi je na pritisk iz obeh prsi pritekla taka mlečna tekočina,samo za kapljico,kadarkoli stisnem bradavice, mi ven priteče. Pa skoz hodim lulat.Je to mogoče znak nosečnosti?

clock-img

15.07.2005, 15:39

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

DA bi imela tako kmalu to tekočino??? Nevem meni se je pojavila komaj sedaj zadnji mesec.
Čisto lahko pa si noseča, predlagam ti da še malo počakaš in ponoviš test, ponavadi pa bolijo prsi in postanejo trde ko kamen, vsaj jaz sem imela takšne.

Cipresa

clock-img

15.07.2005, 15:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz sem noseča 13 tednov in malo, pa nič več na wc ne hodim kot prej....

clock-img

15.07.2005, 22:15

clock-img

Marjancasklanca

pencil-img

23

Pozdravljena,

iz lastnih izkušenj ti povem, da nosečnostni testi pred prvim datumom izostanka menstruacije pokažejo negativen rezultat (pri meni je bil lažno negativen rezultat). Same znake nosečnosti sem čutila pred prvim dnem izostanka menstruacije, kar je zelo redek pojav. Moji znaki so bili omejeni le na slabost. Še 4 dni in boš zagotovo vedela.
Vso srečo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem