writing-img

PP Pramette- primeren za makedam ali ne?

clock-img

06.05.2005, 09:28

clock-img

Sugy

pencil-img

322

Spodaj sem prebrala, da je Pramette primeren samo za na dober pločnik. Sama mislim kupiti ta voziček in so mi v Baby centru rekli, da se gre z njim kamot tudi na makedamsko pot, samo ne da ga voziš samo tam.

Tiste, ki ga imate, povejte, kaj je zdaj res?

clock-img

06.05.2005, 09:33

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja jaz menim, da za makedam, hribe in doline so primerni oz. zlasti primerni LE vozički z zračnico kot npr. Maxi Taxi speedy, Quinnyi ipd.

Iz prve roke preizkušeno, tako da....8)

Je pa res, da nasploh vozički zdržijo marsikaj.

Je pa tudi tako, da vsak svoje zagovarja;)

pa-pa Mina1

clock-img

06.05.2005, 09:39

clock-img

TINKI

pencil-img

8

Mi imamo CHICCO TECH WD in PP Pliko. Ampak PP res ni za makadam, ker ima premajhna kolesa. PP je res bolj za po pločnikih. Če grem na sprehod po makadamu ali po kakšnih bolj nelepih poteh vzamem CHICCOTA z velikimi kolesi.
LP :sloncek:

clock-img

06.05.2005, 09:49

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

v bistvu je treba po makadamu bolj rinit, otroček se pa isto trese, mala ali velika kolesa, tko da je vseeno

clock-img

06.05.2005, 09:56

clock-img

julija*

pencil-img

12

Če boš večino vozila po makedamu, je bolje, da izbereš drug voziček. Drugače gre pa tudi po makedamu (prva kolesa fiksiraš) - ni panike. Mi ga imamo, ker nam je všeč, pa zložen ravno prav velik za naš avto.

clock-img

06.05.2005, 10:45

clock-img

Anonimen

Potrjujem,da samo za pločnik (pri nas v parku je lep makedam in še gre, kaj več pa ne, že slab asfalt je problem)! Mi bomo kupili še enga terenca. Drugače nam pa Pramette super služi!

Bojana

clock-img

06.05.2005, 11:02

clock-img

Sugy

pencil-img

322

no sej jest bi ga uporabljala bolj za pločnik, včasih pa tudi za lepši makedam..
zdej ste me pa res v dilemo spravle :zmeden:, še dobro, da imam še dosti časa za razmislek ;)

clock-img

06.05.2005, 11:21

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hja...jaz sem kupila Plikota P3 in ga imam samo za v mesto:zmeden: Za naše hribe in makadam pa uporabljam tistega "prvega" z veliiikimi kolesi z zračnicami. Ker ta mala kolesa so hudič za makadam.:zmeden:

clock-img

06.05.2005, 16:14

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

No, naj se popravim

Pravkar prispela s sprehoda po makadamu. Sej gre, samo sprednja kolesa je treba fiksirat, pa ni problema.

clock-img

06.05.2005, 16:46

clock-img

N&N&D

pencil-img

106

Mi ga imamo tako za po alsfaltu kot po makedamu. Res da ni idealen za makedam ampak je pa čisto vozen, samo fiksirati je potrebno prva kolesa. Do sedaj ni bilo problemov, Denis je vedno spal tudi po makadamu. Tudi mi smo ga kupili ker je se lepo zloži - imamo bolj majhen avto :).

clock-img

07.05.2005, 20:00

clock-img

taca

pencil-img

191

Tud mi ga mamo in ga vozimo tudi po makadamu. Sicer res ni za ful velke lukne in kugle, gre pa normalno po makadamu, samo prva kolesa fiksiraš. Ko pa ga obvladaš, pa tud to ni potrebno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem