writing-img

PREKINITEV BOLNIŠKE

clock-img

11.10.2006, 13:36

clock-img

sabini

pencil-img

466

Mene zanima če si lahko prekineš bolniško kakšen mesec ali dva pred porodniško ne glede na to če imaš odločbo doma ., ki ima datum točno do začetka porodniške?A je to sploh možno?

clock-img

11.10.2006, 14:04

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

A ne dobiš bolniške samo za en mesec, potem pa moraš poslati ponovni predlog na komisijo? Vsaj pri meni je bilo tako, mi niso v času nosečnosti dali bolniške za tri mesece skupaj ampak za vsak mesec posebaj.

clock-img

11.10.2006, 14:09

clock-img

sabini

pencil-img

466

Ne meni so dali kar za vse mesece skupaj podalšano od 21.7 pa kar do 2.11

in si za ureditev porodniške urejam dve variante ali dati plačo, oz. bolniško v zadnjih 12.mesecev ali pa da se mi šteje 55% plače oz. zavarovanja zadnjih 3 let in se mi ta druga varianta fulll bolj izplača -sam ne vem če se da prekinit bolniško ker imam odločbo že doma.

Ima katera kaj pojmauser posted image

2005 SE NAM JE PRIDRUŽIL MATIC, 2006 PA JE DOBIL BRATCA JANA ..SEDAJ IMAM DVA KORENJAKA!

clock-img

11.10.2006, 14:12

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Seveda se da: tvoj osebni zdravnik prekine bolniško, ti greš do porodniške v službo, on nato poda mnenje za prekinitev bolniške na komisijo in le ta ti ponovno izda novo odločbo. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

11.10.2006, 14:13

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Pomoje se ne bodo kaj dosti prepirali s tabo o prekinitvi, saj bodo imeli en strošek majn. Ti kar pojdi do svojega osebnega zdravnika in prosi za prekinitev, pomoje neboš imela težav. Še boljše pa je da kar pokličeš v ordinacijo in tam vprašaš kar sestro, ti bo sigurno znala povedati kako je z tem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem