writing-img

PREVLEKA ZA AVTOSEDEŽ

clock-img

09.06.2005, 22:03

clock-img

ana1

pencil-img

153

Naš avtosedež je že kar zmatran, zato bi morali sedež preobleči. Ali katera pozna koga, ki to dela? Zanima me v Lj ali pa v okolici.

lp, :rozica::rozica::rozica:

clock-img

10.06.2005, 05:46

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ne vem sicer kateri avtosedež sicer imaš, ampak recimo za Römerja se da kupit poletna li zimska prevleka, ki jo samo navlečeš čez.

clock-img

10.06.2005, 07:26

clock-img

Anonimen

Poznam ravno ne nikogar, ampak to mora narediti vsaj vsak tapetnik (uporabi imenik), če že ne šivilja. Ker moja prijateljica, ki je sicer šolana šivilja, dela pa ne kot šivilja, je to sama naredila, pa nima ne vem koliko prakse. Pa je čisto v redu naredila, kot bi bilo kupljeno. Tako da, čeprav izgleda, da bi moralo biti to kar težko narediti, izgleda, da ni preveč.

clock-img

10.06.2005, 14:28

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Kateri sedež pa imaš: ker recimo za maxi cosi vem, da se lahko nova kupi, pa to ne tista frotirasta ta poletna, ampak ta prava (videno pri Schmidu v Celovcu).

pa-pa Mina1

clock-img

10.06.2005, 22:57

clock-img

ana1

pencil-img

153

Imamo Storchenmilerja, mislim, da je model diplomat. Mogoče se bom pa kar sama postopila in naredila prevleko.

lp, :rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem