writing-img

PRIMORKE

clock-img

11.11.2004, 09:06

clock-img

pi

pencil-img

918

Čez vikend grem v Koper in bi rada še malo skočila v Italijo.
Zanima me če mi katera lahko pove kam naj grem, če v Trst ali kateri drugi kraj. Kje je največja izbira in ugodne cene za usnjene jakne, čevlje, otroške stvari,..
Najlepša hvala in lep pozdrav !

clock-img

11.11.2004, 09:07

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Ojla Pi!

Jaz bi ti znala povedat, kam idi po stvari v Bosno, za Italijopa nimam pojma. Smešno, ampak resnično. :love:

clock-img

11.11.2004, 09:08

clock-img

pi

pencil-img

918

Neža, če bom kdaj šla v Bosno se bom spomni la nate in te prosila za nasvet , kam nakupovat.
Vseeno hvala!

clock-img

11.11.2004, 09:32

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Čaw Pi:rozica::rozica::rozica:
Lahko ti pomagam edino kar se tiče usnjenih izdelkov.Vem da so v Trbižu v Italiji (mi smo šli čez kranjsko goro)full poceni usnjene jakne.Taka velika tržnica je.Samo tam nikar ne upaj na kvaliteto.Jakno boš nosila samo eno sezono.Vsaj tako izkušnjo je imel moj ati,ki jo je tam kupil.Raje ti priporočam da se ustaviš na Vrhniki,zaviješ v industrijsko prodajalno Industrije Usnja Vrhnika,kjer imajo res smešno nizke cene za usnje.Pa še reklamiraš lahko,če nisi zadovoljna.

Lepe pozdravčke...........andrejka76:kuza:

clock-img

11.11.2004, 09:35

clock-img

Anonimen

Pi :rozica:jaz bi ti iz iskušenj svetovala,da si vzameš cel dan,in da prečešeš ves Trst in to najbolj zakotne ulice pri morju.Pred leti je moja hči prav v eni zakotni trgovinici staknila usnjeno jakono,ki ni preveč koštala,samo,ker je tako dolgo že od tega se ne morem na žalost spomniti kje.Za otroke pa je poceni trgovina Oviesse,ena je v središču Trsta ena pa v nakupovalnem središču Julia.Upam,da boš kaj našla papa:morje:

clock-img

11.11.2004, 11:25

clock-img

kika

pencil-img

28

Ojla!
Cunje so poceni v centru Trsta ob obali-pri kitajcih,lahko greš na Škofije v Familo spodaj,če pa imaš čas pa skoči do Palmanove.
Lp:)

clock-img

11.11.2004, 11:43

clock-img

pi

pencil-img

918

Vsem najlepša hvala za nasvete.
Lp

clock-img

11.11.2004, 12:04

clock-img

Anonimen

Pi!
Reci dragemu, naj te pelje na 14dnevne počitnice v Turčijo --) tam so najboljše in najcenejše usnjene jakne

:)-

LP
Tinka :nosecka:

clock-img

11.11.2004, 12:47

clock-img

pi

pencil-img

918

Tinka to bi bilo super, pa še mogoče bi nama tam uspelo narediti :duda:.

clock-img

11.11.2004, 16:53

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

PI dobro zapravljanje ti želim. Joj bi šla kar s tabo malce zapravljat!

Anitka:metulj:

clock-img

11.11.2004, 21:00

clock-img

pi

pencil-img

918

Anitka drugič te z veseljem s sabo, vendar na Italijo več sploh nisem več navdušena tako da sploh več nevem če bom šla. Verjetno bom kar uživala v našem Primorju.
Vas bom pa vse pogrešala. Nevem kako bom zdržala do nedelje bre RR-ja.
Lepo se imejte !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem