writing-img

PUMPICA ZA NOS

clock-img

27.09.2006, 09:09

clock-img

rija

pencil-img

15589

Glede na to, da prihaja sezona smrkavih noskov, smo na Madžarskem za nekaj več kot 1300 sit kupili pumpico za nosek, ki se enostavno vtakne v cev hišnega sesalca in hop, vsi smrklji so v sekundi brez matranja zunajuser posted image user posted image user posted image

Zgodi pa se tak hitro, da malček sploh nima časa jokat....user posted image user posted image

Bravo za take pogruntavščineuser posted image

clock-img

27.09.2006, 09:11

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

a zato tamalega že celo leto na sesalec navajašuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

27.09.2006, 09:37

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

rija je to res? a je hec user posted image

povej kako se imenuje, oz katera firma in kje si jo točno kupila...

clock-img

27.09.2006, 09:42

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ne, ni hec. Ko sem jaz zanjo prebrala na netu, sem se tudi najprej smejala, pa mislila, da se nekdo zeza.

Ampak ne, zadeva se normalno prodaja v madžarskih lekarnah.

Če pa ti povem kak se reče, pa sem ziher, da niti prebrati ne boš vedelauser posted image user posted image

clock-img

27.09.2006, 09:42

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Ro-La

a zato tamalega že celo leto na sesalec navajašuser posted image

user posted image user posted image user posted image  itak!

clock-img

27.09.2006, 09:54

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

hehehe, zdaj pa vrjamem...

kak naj pa jaz na madžarskem v lekarni rečem za to pumpico? user posted image

clock-img

27.09.2006, 09:57

clock-img

rija

pencil-img

15589

Evo, zelo nazornega prikaza...user posted image user posted image

http://baby-vac.hu/klip/orrszivo.wmv

clock-img

27.09.2006, 10:00

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

hvala ti, super zadeva...

clock-img

27.09.2006, 11:03

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Super pogruntavščina!!!

Me prav zanima, če bi naš user posted image  tako mirno sedel in dovolil, da mu tole cevko potiskam v nos. Ali pa bi ga s sesalcem vred po celem stanovanju lovila user posted image .

clock-img

27.09.2006, 11:45

clock-img

DORI

pencil-img

303

Ne moreš verjet kaj vse ne potuhtajouser posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

27.09.2006, 13:13

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Zakaj pa meni noče odpreti te stranuser posted image user posted image user posted image i, da res vidim kako to poteka

clock-img

27.09.2006, 14:51

clock-img

magnolija

pencil-img

214

to pa je res full dobro, mi se glih te dni mučimo s to gumi pumpico, ki tak nič ne potegne al pa tolk, da lahk mali spet nazaj not potegne, pol pa se zabavamo tak, da se na koncu že fajn joče zraven.
hvala za  nazoren prikaz, da vidiš, da res ne boli, ker si je drugače to težko predstavljati.

clock-img

27.09.2006, 21:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.09.2006, 15:29

clock-img

marjetica10

pencil-img

9

Moj sinček (star tri mesece in pol) je imel že več kot en teden zamašen nosek Dihal je sicer normalno in tudi spal je normalno čez noč, le občasno pa se je slišalo hropenje iz zamašenega noska.
Nosek je bil zamašen više, tako da čičenje s fiziološko in nato s svaljki vate, kot nekateri na sorodnem forumu predlagajo, ni kaj dosti pomagalo. Pumpica, ki smo jo imeli doma pa sploh nič ni potegnila ven.
Po nasvetu prijateljice sem vzela konico pumpice, šla v trgovino, kjer prodajajo vrtne cevi user posted image  - ja točno tako in kupila gumijasto cev, ki se je lepo prilagajala konici pumpice (kjer sicer originalno pride gumijasti del, ki ustvarja vakuum).
Sinčeku sem najprej v nos špricnila fiziološko raztopino in nato s pumpico "naredi si sam" (konica v nosek, drugi konec cevi pa v moja usta) precej hitro in za malega neboleče ven potegnila precej materiala (toliko ga v celem tednu čiščenja nisem uspela). Ob drugem čiščenju se sinček niti malo ni več upiral - tako da dvom, ali ga mogoče to boli, je odpadel.user posted image

clock-img

28.09.2006, 21:20

clock-img

karla 04

pencil-img

77

Cau!

Mene pa zanima ta pumpica iz IT (narhinel). Ali se jo da tudi kje pri nas kupiti?
Ce ne, ali bo katera v bliznji prihodnosti skocila kaj v IT? Bi mi jo lahko poslala po posti (denar lahko posljem ze vnaprej!)?
Ce je katera, naj se mi lepo prosim javi na zasebno sporocilo.

Najlepsa hvala in lep vecer!

Laura

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem