writing-img

Pa jo imamo...šesto bolezen

clock-img

19.02.2005, 11:39

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Pa sva jo staknili:hudicek: Bog ve kje...ker nisva nikjer bili...Samo doma, pa v ponedeljek na sprehodu:zmeden:

V sredo pa vročina, ki se je vlekla do včeraj, danes pa pikice na obrazu in trebuščku...No ja, sem kar vesela, da ni nič hujšega:ups:

pazite se drage moje in še bolj pazite svoje srčke, zdaj ko razsaja vse mogoče:ups:

Lp:rozica:

clock-img

19.02.2005, 11:53

clock-img

total

pencil-img

4453

Boga Neja,upam da bo kmalu bolje,Nik ji pošilja pozdravčke:bravo:

Lp:rozica:

clock-img

19.02.2005, 12:36

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

No čimprej se pozdravite Maj pa ji pošilja lubčka:rozica:

clock-img

19.02.2005, 14:16

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

nič hudega ni to,smo jo pri 4.5 meseca tudi mi preboleli:(tri dni 40 vročine:(pristali v bolnici seveda:(( po treh dneh je vročina padla in so se naslednji dan pojavile pikice,ki so trajale tri dni:hudicek:imenuje se roseola,ko jo enkrat preživi je pol imun-a do konca življenja.:bravo:je pa toliko virusov v zraku,da ni nič čudnega:(
samo da je vse mimo,tudi to moramo preživet:(
lp,Katyka:morje::morje::morje:

clock-img

19.02.2005, 15:35

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hvala za poljubčke in pozdravčke:love:

Upam,da bo hitro minilo...Nejika je sicer dobre volje, mamica pa bolj zaskrbljena:zmeden:

clock-img

19.02.2005, 20:54

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša sicer ni dobila nič pikic, tako da šeste nimamo, imamo pa verjetno kako virozo, ker zdaj pa kašla, jo je ful žalostno poslušat. NO vsaj vročine ni več.

Upam da bo tud Neja kmal zdrava

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem