writing-img

Pa kaj je zdaj to? Temenca?!

clock-img

11.02.2005, 20:48

clock-img

Anonimen

Danes sem na Gabrielovi glavici opazila - ni bilo težko opaziti :( - tako debelo, belkasto skorjo, ki se lušči v neke vrste prhljaja.
A so to temenca, luskavica, dermatitis?!?

Star je dober mesec in pol in do sedaj tega ni bilo. Zadnje dni so mu lasje spredaj zrasli, prej je imel dolge samo od ušes nazaj, in so se mi zdeli nekoliko kravžasti (rafta). Danes pa sem opazila to skorjo, o kateri prej ni bilo niti sluha, koža je bila normalna, jo malo podrgnem in zadeva se začne luščiti... :zmeden:

Če so temenca, naj bi bil postopek sledeč:
olje, glavnik, kopanje, frotiranje, krtača. Drži?

clock-img

11.02.2005, 20:58

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Temenca potrjeno, kar veselo v boj z njimi. Kaj bo pa pomagal boš pa sproti vidla, vsakemu kaj drugega. Mi se pri 4m še vedno vsak dan z njimi mučimo. Ampak gre zadeva počasi h koncu :bravo:

clock-img

11.02.2005, 21:54

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ja to so temenca.
Postopek: olje, kopanje, frotiranje, glavnik, (krtača za crkljanje).

Srečno! Mi smo se tudi zelooooo borili z njimi.

clock-img

11.02.2005, 22:13

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Pa naj ne bo navaden glavnik, ker boš ful popraskala kožo svojega angelčka, če boš hotela kaj dol odstraniti. Kupi si prav glavniček za temenca. Jaz sem si kupila Chiccotovega in sem zelo zadovoljna. Pa namesto olja sem Tii glavico namazala z Ribodermom (ribjim mazilom) - ful mastna "žavba" in je šlo v treh dneh vse stran. Res pa da ni bilo veliko. A bilo je!

LP, Pikapolonica :pika:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem