cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Padec bazalne temperature po 'plusu'

clock-img

28.11.2009, 07:07

clock-img

Deedo

pencil-img

6

Zanima me, če katera ve, kaj pomeni, če ti bazalna temperatura pade, po tem, ko so bili domači nosečniški testi že pozitivni? Pred petimi dnevi sem imela rahlo pink krvavitev, pred tremi je bil prvi test pozitiven, danes še drugi, ampak danes mi je temperatura padla za 0,3 stopinje. Po nekaterih straneh berem, da lahko kar nehava upati, ampak kaj dosti o tem pa vseeno ne najdem. To bi bilo res preveč kruto.
Temperaturo sicer merim že več mesecev in je načeloma kar 'knjižna'.

Hvala

clock-img

29.11.2009, 13:33

clock-img

Deedo

pencil-img

6

Hm, danes se je spet dvignila, pa spomnila sem se, da sem jo včeraj merila prezgodaj, že ob štirih, ker sem se pač takrat zbudila. user posted image

clock-img

29.11.2009, 13:49

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Najbolje da nehaš merit...tudi če bi šlo kaj narobe nimamo nobenega vpliva na to...sicer pa čestitke in lepo, zdravo nosečnost ti želim!!!

clock-img

29.11.2009, 19:46

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Najbolje da nehaš merit...tudi če bi šlo kaj narobe nimamo nobenega vpliva na to...sicer pa čestitke in lepo, zdravo nosečnost ti želim!!!

Se strinjam. Jaz je po + več nisem merila.

clock-img

29.11.2009, 19:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Deedo

Hm, danes se je spet dvignila, pa spomnila sem se, da sem jo včeraj merila prezgodaj, že ob štirih, ker sem se pač takrat zbudila. user posted image

na tvojem mestu bi ob štirih zjutraj raje spala. in se ne sekirala za nekaj, na kar nimaš vpliva.

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem