writing-img

Padec po stopnicah

clock-img

04.12.2008, 13:52

clock-img

alexa77

pencil-img

9

Pozdravljene!
Sem 11t noseča in sem danes prav nerodno padla po stopnicah. Malo sem se udarila v trebuh. Zdaj pa me skrbi, da ni kaj narobe z otročičkom. Boli me nič ne, ampak saj veste, vseeno me daje panika. Ali mislite, da je lahko kaj narobe? Sicer imam pregled v ponedeljek, pa vseeno prosim za vaše mnenje.
Hvala in lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.12.2008 22:12:08 >

clock-img

04.12.2008, 14:48

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Če se ne motim je ravno ena uporabnica pisala, da je bila kregana od g ker ni takoj prišla. Če te nič ne boli ne skrbi, vseeno preventivno pokliči ginekologinjo in ti bo povedala ali takoj priti ali lahko do pon počakaš.

clock-img

04.12.2008, 14:50

clock-img

alexa77

pencil-img

9

Hvala. Bom kar takoj poklicala, upam da bo vse OK.

clock-img

04.12.2008, 23:05

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Če te je strah, raje pokliči. Jaz sem se proti koncu  nosečnosti z dvojčki zvrnila po stopnicah. Nič čudnega, ko pa nisem nič videla pred seboj zarad tolikšnega trebuhauser posted image Sem se zapeljala po riti čez 10 stopnic. Pa na srečo ni bilo nič narobe. 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

05.12.2008, 10:25

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

jaz bi tudi poklicala ginekologa, če ti potrdi, da je vse ok, boš lahko bolj pomirjena

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem