writing-img

Pampers- najceneje?

clock-img

16.08.2008, 12:00

clock-img

willma

pencil-img

839

Kje so v Avstriji pamperske najcenejše?

Toys, Bipa, DM,...?

clock-img

16.08.2008, 12:04

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Bipa - Baby dry (upam, da se nisem zmotila). Ne vem pa, koliko stanejo Active Fit v A.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

clock-img

16.08.2008, 12:09

clock-img

willma

pencil-img

839

Jaz pa ravno Active Fit kopujem.

V Toysih sem gledala po netu, da 68 pleničk pride 22eur. user posted image Se mi zdi, da je celo dražje kot v Mullerju.

clock-img

16.08.2008, 19:57

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

Kdo bi si mislil, da taka natur mama pamperske uporablja.

Ne boj se smrti, boj se neizživetega življenja.

clock-img

16.08.2008, 20:16

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Uh, Willma, očitno si se s svojo porodno zgodbo v zobe dala! user posted image

clock-img

16.08.2008, 20:54

clock-img

PUHICA 26

pencil-img

94

JA WILLMA  koliko pa je bilo dete težko ko ji ga porodila , da kupuješ active fit, mogoče si delaš zalogo, Koliko sem jaz na tekočem junija. popravitre me če se motim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:50

clock-img

pipi

pencil-img

106

Ja res, najbrz bi ga morala v trtine liste povijat.

clock-img

16.08.2008, 22:50

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Alo punce, držite se temeuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

17.08.2008, 11:44

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Da se razumemo: nisem hotela kritizirat Willme, ampak mi je šlo v nos pljuvanje po "natur" mami. Ja, pa in, če uporablja pamperske? Saj vsaka mama želi svojemu otroku najboljše, zato pa tudi dela v tem duhu, a ni res?

Sploh pa, kdo pa pravi, da so bombažne plenice res boljše kot pamperske?Poznam namreč tako dobre argumente za kot proti.

Willma, jaz jih kupujem pri nas kar v Sparu. 

clock-img

17.08.2008, 12:10

clock-img

Anonimen

willma - men se zdi, da so pri nas pamperske v muellerju skor ista cena - sem ugotovila, da so v avstriji otroške stvari cca.enaka cena kot pri nas, ceneje je v nemčiji, ker imajo nižji davek -primer: koš za plenice je bil v nemčiji v toysu 20 €, v avstriji pa 25€. Tko da ne verjamem, da se spalača samo po plenice v avstrijo - seveda če greš pa še po kaj drugega, se pa splača pogledat.

In punce - tiste, ki nimate drugega dela, kot da se norčujete iz ljudi - dejte mal več časa preživet s svojimi, ne pa da sam na rr ljudi kritizirate - bo več koristi in zadovoljnih obrazov. Čist dobronameren nasvet.

clock-img

17.08.2008, 13:16

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: willma

Kje so v Avstriji pamperske najcenejše?

Toys, Bipa, DM,...?

Za Toysa ne vem, drugače pa z Bipino kartico v Bipi. Jaz jih vedno kupim v Bipi in sem zelo zadovoljna.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

18.08.2008, 12:49

clock-img

willma

pencil-img

839

IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26

JA WILLMA  koliko pa je bilo dete težko ko ji ga porodila , da kupuješ active fit, mogoče si delaš zalogo, Koliko sem jaz na tekočem junija. popravitre me če se motim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pa res. Kupujem Secure-me fit Stretch.

willma - men se zdi, da so pri nas pamperske v muellerju skor ista cena - sem ugotovila, da so v avstriji otroške stvari cca.enaka cena kot pri nas, ceneje je v nemčiji, ker imajo nižji davek -primer: koš za plenice je bil v nemčiji v toysu 20 €, v avstriji pa 25€. Tko da ne verjamem, da se spalača samo po plenice v avstrijo - seveda če greš pa še po kaj drugega, se pa splača pogledat.

Ja, saj sprašujem zato, ker grem še po druge stvari.user posted image
Hvala.

Jaz jih vedno kupim v Bipi in sem zelo zadovoljna.

Očitno bomo šli v Bipo.user posted image

< Sporočilo je popravil willma -- 18.8.2008 12:53:59 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem