writing-img

Pampers dm

clock-img

22.03.2007, 10:27

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Pozdravljeni!

Je mogoče kdo kupil Pampers Megapack v dm-u? Zanima me namreč ali so te plenice z elastičnimi trakci ali ne???

Hvala za pomoč.

lp

clock-img

22.03.2007, 10:29

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Sej to bi mogla vidt po embalaži, če je vijolčne barve in piše gor Active Fit, je to pravo.

clock-img

22.03.2007, 10:33

clock-img

pika_b

pencil-img

414

To niso ActivFit. So navadne zelene Pamperske, ki imajo elastične trakce. Ker pa je Megapack v škatli dvomim, da se bo videlo ali so elastičnimi trakci ali ne. Pri PVC pakiranju se namreč točno vidi katere so s trakci in katere ne.

clock-img

22.03.2007, 10:37

clock-img

crci06

pencil-img

1854

po TV reklami sodeč, bi moral biti spredaj na embalaži en tak okrogel znakec, v katerem je narisan "raztegljiv" trakec... 

clock-img

22.03.2007, 14:42

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz sem kupila jumbopack zelene od 7 do nevemkoliko kg pa imajo super trakce -> in poleg ActiveFit so tele edinole, ki ne premočijo, kljub temu, da so made in Poland, aja pa smrdijo tut ne user posted image user posted image user posted image
Nimajo pa tiste plavega sloja not kot pa od 4-9kg, tako da bo pomojem to to.

clock-img

22.03.2007, 15:03

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Saj res kaj je un plavi sloj na 4-9, moja je dobila plenični izpuščaj zadnjič ko sem ji tri dni samo te plenice gor dajala?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem