writing-img

Pampers iz Mullerja

clock-img

05.11.2006, 16:36

clock-img

žarnica

pencil-img

706

PO  dolgem času sem v Mullerju spet kupila pamperske in so zanič (do zdaj smo imeli njihove beauty baby). Skoraj vsako lulanje premočijo, zjutraj je premočena, prej je bila hčerka pokakana in je vse šlo preko. Pa jo vedno,takoj ko se pokaka, previjemo,tudi polulana ni dolgo. Premajhne ji niso,prevelike pa tudi ne (9-20 kg, stara je pa 15 mesecev).

Se še komu tako dogaja?user posted image

pa še to: prej sem jo previla,hotela zalepit trakec,pa se je strgal.
Včasih so bile vredu (št.3).

clock-img

05.11.2006, 19:07

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Mi jih uporabljamo in smo z njimi ful zadovoljni... Zdržijo nam celo noč, kljub temu, da naš ponoči kar dosti tudi spije...

Lp A

clock-img

05.11.2006, 21:04

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Ja na žalost smo tudi mi naleteli na pofl. Imela pa sem ta velike - prave za njegovo kilažo. Če bi imela še original embalažo, bi jih zagotovo vrnila.user posted image

Zdaj kupujem Hoferjeve, samo opažam, da so tudi te bolj tanke na riti...

Lp, Mateja

clock-img

05.11.2006, 21:51

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi uporabljamo samo Pamperske in nobenih drugih - niti enkrat še niso premočile user posted image  
uporabljamo pa vijolčaste, torej AktivFitke in čez dan včasih zelene Baby Dry (special edition) user posted image

naša ima 11m in nekje 9,5 kg - uporabljamo pa št.4

clock-img

06.11.2006, 00:43

clock-img

blak

pencil-img

660

Meni se je isto zgodilo. Pa še aktivfitke so bile, ki jih vsi toliko hvalijo. Ves premočen in Trakec mi je ostal v rokah! Jezna kot user posted image ! Sem se takoj vrnila na Beauty baby, pa so ok.

clock-img

06.11.2006, 14:22

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mi smo tudi na pamperskah že skoraj 11 mesecev, zap onoči Muellerjeve vijoličasete Activ Fit in nam do sedaj še niso nikoli spustile, pa je v njih od 21. do 10. Čez dan smo pa v zelenih special edition in so tudi OK in ne spustijo...teža nekej okrog 9 kg in ima plenice številko 4

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem