cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Papirji in patronažna če ne rodiš v LJ

clock-img

27.09.2009, 10:29

clock-img

milki

pencil-img

127

Prvič sem rodila v Lj in je prišla ena gospa v porodnišnico, ki je vzela vse podatke in sem po pošti dobila rojstni list in davčno številko za otroka. Patronažna je pa takoj drugi dan prišla na obisk.

Zanima me, tiste ki ste iz Ljubljane pa ste rodile v Postojni, ali ste morale to kaj same urejati, ali tudi pride kdo ki to uredi s temi papirji in obvesti patronažno??

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr

clock-img

27.09.2009, 12:09

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

patronažno moraš obvestiti sama, za papirje pa ne vem

clock-img

27.09.2009, 17:50

clock-img

živa

pencil-img

2366

Tudi v Postojno pride matičarka in potem vse dobiš po pošti domov (rojstni list, davčno). Za patronažno pa pokličeš v zdravstveni dom, kamor spadaš po kraju prebivališča, in poveš, da si rodila, pa pride.

Lp,

živa

clock-img

27.09.2009, 19:06

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Po novem tudi če rodiš v LJ moraš ko prideš domov obvestiti patronažno službo, da si rodil, baje porodnišnica ne sme več sporočat zaradi osebnih podatkov, tako so nam rekli v MŠ.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

27.09.2009, 20:07

clock-img

Anonimen

Jaz sem dobila v Po tak zelen kartonček, ki ga oddaš v patronažni kaselc v zdr. domu. Vsaj pri nas je tako. In patronažna me je prej poklicala domov. Sem mela tabolš patronažno pri nas, pa še žlahtnico. Pač tisto, ki ima določeno okrožje čez.

Glede rojstnega lista in davčne pa tako kot so ti napisale predhodnice. Dobiš vse po pošti.

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 27.9.2009 20:08:26 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem