writing-img

Papirnate vrečke

clock-img

03.12.2008, 08:35

clock-img

Anonimen

Rabla bi te vrečke, no, škrniclje al kok se rečeuser posted image podobna zadeva kt je recimo za kruh po trgovinah, samo te so vse potiskane, jst pa rabim natur...pa mogoč mal bolj kompaktne, take k so včasih ble, tiste rjave za sadje itduser posted image
Tiste k maste doma trgovine, pekarne itd....kje se to dobiuser posted image pa rabla bi enih 40 kosov, tko mal mi jih verjetno noben nebi dobavil? Ali pač?
Kaka ideja?

clock-img

03.12.2008, 08:36

clock-img

muška

pencil-img

3223

Pojdi vprašat v kakšno papirnico ali pa v trgovino kjer prodajajo samo pisarniški material.

clock-img

03.12.2008, 08:38

clock-img

Anonimen

v papirnici sem bla, pa majo sam une tavelike za lastno uporabouser posted image sej, mogoč bi pa res mogla še kje drugje v kako papirnico pogledatuser posted image rabla bi pa 0,5 kg...tu nekje...

clock-img

03.12.2008, 08:42

clock-img

urška76

pencil-img

2569

V Mullerju majo take papirnate za bio odpadke. user posted image  Pakirane so po 10 kosov, pa misli, da so različne velikosti.
Ja pa nič niso potiskane, tko da se ne ve, da so to vrečke za smeti.

clock-img

03.12.2008, 08:43

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Vprašaj kar pri kakem sadjarju.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

03.12.2008, 08:46

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ko je moja tašča še imela papirnico jih je prodajala, v rjavi in zeleni barvi, tako, da se sigurno dajo še kje v kaki papirnici dobiti.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.12.2008, 08:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Vprašaj kar pri kakem sadjarju.

ko pa ni nobenga več nikjeruser posted image user posted image

no, bom v mulerju pogledla....

da more bit tak problem za ene vrečkeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni