writing-img

Parklji, čuvajte se!

clock-img

05.12.2011, 11:44

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Včeri sem naši "omladini" zagrozila s parklji, pa so mi veselo naznanili, da je za prihod gostov, kot se je izrazila pubertetnica, vse pripravljeno. Dobrodišlico naj bi jim zaželeli s smetano v spreju in vedrom vode user posted image . Tolk o strahu.
Mene so včasih prestrašili že, če so omenili, da policija pride, danes pa več niti parklji nimajo moči user posted image . Kako pa pri vas ta dan kaj zaleže?

clock-img

05.12.2011, 12:04

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

pri nas nič več, ker so že preveliki za take finte. Ko pa sta bla manjša, pa sem jima s cigani grozilauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak ni blo neke koristi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2011, 12:05

clock-img

alda

pencil-img

3570

noranate kako lahko sploh sprašuješ kaj pr nas zaleže user posted image ,
pa saj mi imamo doma same oh in sploh pridne sončke, čebelice,..
in ni treba prav nič strašit, vse se naredi brez da je treba sploh kaj rečuser posted image user posted image user posted image
malo za šalo malo zares!
moja dva parklov še vidla nista, le slišala sta o njih, tako da efekta z zastraševanjem ni nobenga,ker niti ne vesta kako izgleda oz. "zveni"
darila pa jih tako al tako že čakata doma, ker jih je poštar prinesel/so poslali moji/, in tudi jaz sem jima kar vsakemu zraven njegovih copat dala vrečko!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

05.12.2011, 12:06

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

pri nas nič več, ker so že preveliki za take finte. Ko pa sta bla manjša, pa sem jima s cigani grozilauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak ni blo neke koristi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa veš zakaj?
Ker sta vedla, da imajo oni še svojih dovolj, kaj bodo še z njima user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

05.12.2011, 12:10

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

pa veš zakaj?
Ker sta vedla, da imajo oni še svojih dovolj, kaj bodo še z njima user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni