cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Patrick Swayze

clock-img

27.11.2008, 16:04

clock-img

aljuška

pencil-img

522

user posted image user posted image user posted image ,če je to resuser posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/patrick-swayze-umira.html

aaahhh,si ne morem kaj da bi prilepila še tole:

http://www.youtube.com/watch?v=5VSuCtebBT0

zadnji ples??user posted image

clock-img

27.11.2008, 16:09

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

jaz sem tudi to ravnokar prebrala in sploh ne morem verjet; me je kr pri srcu stisnilo user posted image

clock-img

27.11.2008, 16:16

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Če nisem Dirty dancing miljonkrat gledala...res legendaren film in mislim, da smo bile takrat vse zaljubljene v Patrika. In zadnji ples v filmu...prekrasen!!

Upam, da se motijo in bo z njim bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 27.11.2008 16:18:28 >

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

27.11.2008, 16:18

clock-img

TejkaPK

pencil-img

171

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

me je kr pri srcu stisnilo user posted image

mene tudi user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2008, 16:36

clock-img

lukec

pencil-img

2260

user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

27.11.2008, 19:05

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

user posted image user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

27.11.2008, 19:14

clock-img

čipka

pencil-img

1652

o neeeeeeeeeeeeeeee.... joj, pa kaj se bo še zgodilo na tem planetu...zakaj vedno tadobri nastradajo...šit..user posted image
ja, umazani ples sem tudi jaz gledala 10000x...pa duha...itd..   upam da so se tudi tokrat zmotili pri umrljivosti in da bo Patricku šlo na bolje.user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

27.11.2008, 19:20

clock-img

Anonimen

33 let sta bila skupaj....full lepo.

clock-img

27.11.2008, 19:23

clock-img

nadya

pencil-img

751

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Če nisem Dirty dancing miljonkrat gledala...res legendaren film in mislim, da smo bile takrat vse zaljubljene v Patrika. In zadnji ples v filmu...prekrasen!!

Upam, da se motijo in bo z njim bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He he zaljubljene smo ble pa vse pri nas doma. Sestra, jaz , mami, stara mama.....

Držim pesti, da bo vse v redu z njim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2008, 20:43

clock-img

NAJBOLJŠA

pencil-img

1016

Tudi meni je zelo všeč...

Bolje mu pa ne bo.V Takih prognozah je vedno samo en zaključek.Žalostno, ampak resnično.
Jaz mu želim samo , da bo trplenje čim krajše, in ne preveč mučno.....
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

clock-img

27.11.2008, 21:01

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

user posted image  user posted image  škoda... sem bila kar šokirana ko sem prebrala...

clock-img

27.11.2008, 21:02

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ja, punčke moje, tega je čedalje več, zato je res teba uživat vsak dan kot da nam je zadnji. Nikoli se ne ve. Res ne. Je pa fejst možakar.

clock-img

27.11.2008, 21:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.11.2008, 21:06

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ja, rak trebušne slinavke je res hudič. Moj tast (bivši) ga je tudi imel. In ni bilo rešitve. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

27.11.2008, 21:28

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

user posted image

clock-img

27.11.2008, 21:51

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rak tebušne slinavke je eden najtežje ozdravljivih rakov, ker ga ponavadi odkrijejo v zelo pozni fazi. Zato ker ne čutiš nič, skorajda ni vidnih spremebm v telesu in nič te ne boli...
Hudo, ja...

Točno tako, zelo zahrbten in te pobere v parih mesecih. Žal zdravila ni. In tudi ne ve se točno od česa pride. Nič ne boli, ko se pa opazijo spremembe na telesu (ponavadi bolnik rata rumen), je pa že prepozno za vse... Žal...sem ga imela v družini in je res hudo...

clock-img

27.11.2008, 21:53

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

clock-img

28.11.2008, 09:41

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ja neki cajta nazaj je blo slisat da ima raka na sluznici, pa da se je pozdravil.. sam... to je tako zahrbtna bolezen... pride nepricakovano spet nazaj. Bil je pa odlicen v filmu Drty dancing... sem ga gledala sigurno 10 krat ko sem bila najstnica, in bla zalublena vanj do uses!

clock-img

28.11.2008, 10:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................tudi jaz sem Dirty Dancing gledala 100x, sem si ga kar posnela...........pa tudi Patrick je taka luštna znana osebnost, nič slabega nisem nikoli prebrala o njem............user posted image user posted image user posted image user posted image .............škoda, res škoda...............user posted image

clock-img

28.11.2008, 12:32

clock-img

karmy85

pencil-img

339

Lih zdele gledam njegov videospot.user posted image user posted image user posted image user posted image
Dirty dancing sem pa tudi že velikokrat pogledala in ga bom tudi še vnaprej.user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 13:04

clock-img

aljuška

pencil-img

522

jah, Dirty dancing je zakon!!! in Patrick tudi. mi je ful žal za njega, še tako lušten se mi zdi
evo, če si ne bom zdej te dneve spet zavrtela ta film..že žnj-tičuser posted image user posted image

clock-img

01.12.2008, 10:49

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Čim manj bolečin . Žalostno.

< Sporočilo je popravil Pilar -- 1.12.2008 10:50:01 >

clock-img

01.12.2008, 13:19

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

user posted image user posted image user posted image

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni