writing-img

Pediater-izbrani zdravnik

clock-img

11.11.2005, 12:16

clock-img

lidija74

pencil-img

65

Pozdravljene!
Imam eno (mogoče čudno) vprašanje user posted image . Zanima me,če si moreš sam poiskati pediatra oz.zdravnika za svojo user posted image (že pred rojstvom ,oz.takoj po rojstvu) ,ali ti to priporoča G.Zanima me vse v zvezi s tem. Tiste,ki ste z Maribora sem slišala,da je baje zelo dobra zdravnica v Borštnikovi (bivši poročni salon Hollywood).Če mogoče katera hodi k njej,da mi lahko svetuje.

Najlepša hvala za vaš čas in odgovore!
Lidija user posted image ,34.teden

clock-img

11.11.2005, 13:19

clock-img

nita

pencil-img

848

Lahko si poiščeš svojega pediatra. Tako kot se ti odločiš za osebnega zdravnika, se odločiš tut za pediatro. Nisem pa iz Mb, takko da ti ne znam svetovat. Bo ktera druga.

clock-img

11.11.2005, 13:55

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Pediatra si izbereš sam, katerega želiš.
V Borštnikovi pa je zasebna pediatrična ambulanta, delata ga. in g. Dovnik ( mama in sin ) Mi sicer ne hodimo tja, ju pa vsi zelo hvalijo. Samo pozanimaj se, če še sploh jemljejo nove paciente.

Lep pozdrav.

user posted image

clock-img

14.11.2005, 13:50

clock-img

nika

pencil-img

16

Pediatra za otrocka si seveda izberes sama. Mi smo iz MB in hodimo v pediatricno ordinacijo VITANOVA na Borstnikovi. Najprej je bil nas fantek pacient dr. Erike Udovic Dovnik (sicer zelo strokovna, pa kar neprijazna in se na case premalo zavzame), zdaj pa je pacient njenega sina dr. Igorja Dovnika - zelo strokoven in zelo prijazen - priporocam!!!

LP, Nika

Nika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem