writing-img

Pediatrična bolnica v Mariboru

clock-img

19.04.2005, 20:49

clock-img

Anonimen

Danes sva bila tam, pa moram rečt, da sem blazno presenečena nad njihovo prijaznostjo. Gospa, ki je še včeraj bila slabe volje, mi je celo odprla vrata, ko je videla, da sem prišla z vozičkom tja. Na oddelku pa tako - sploh ne najdem besed. Ena sestra bolj prijazna od druge.

Danes so Davidu naredili le del preiskav, ker sva se zjutraj prepozno dojila, tako da morava jutri prit ponovno. Ko se je mali tako glasno jokal pri testiranju na alergije, so ga kar tri poskušale potolažit (na koncu je uspela samo mamina ziza).

Vem, da bodo jutri na vrsti težje preiskave, ampak vseeno grem tja z lažjim srcem. Sestre mamice razumejo in nam kar rade pomagajo.

clock-img

19.04.2005, 20:59

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, so kar fajn te tam, oz. vsaj bile so takrat, ko sem bila jaz nazadnje tam. No, sicer ne vem, če so za te male enake sestre, ampak mislim, da ja, ker smo ponavadi še kakšne mlajše tudi pobrali za preiskave.

Me veseli, da ti je odleglo in upam, da bo jutrišnji dan čimprej za vama.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

19.04.2005, 21:00

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Super, jaz sem bila v porodnišnici tudi z njimi full zadovoljna.

Držimo pesti, da bosta vse dobro rešila.:angel:

LP, Tea:sloncek:

clock-img

19.04.2005, 21:02

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

No, vidis, da ni tako hudo.
Drzimo pesti se naprej:angel:!

David je pogumen fantek , mama je krizo ze tudi ocitno prebrodila...bos vidla vse bo hitro mimo.

Drzita se, se naprej!

:rozica:

clock-img

19.04.2005, 21:04

clock-img

india

pencil-img

5342

Super Skutica, sem prav vesela, da nekdo enkrat napiše nekaj pohvalnega čez medicinsko osebje v SBM.
Mi smo imeli tudi zelo pozitivne iz
kušnje pred 9 leti,ko je bila hčera takrat zaradi pljučnice tam. Cele dneve sem lahko bila pri njej, mariskaj so dopustile, celo mož je lahko več časa preživel tam kot običajno....Želim vama, da bi jutri še čimmanj boleče opravila te preiskave in da bi bili rezultati čim boljši.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

19.04.2005, 21:27

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Tudi jaz sem bila zadovoljna. Tam sem tudi prespala, da so malemu naredili drugo jutro vse preiskave. Imela sem pa eno slabo izkušnjo, kar s prijaznostjo nima nobene veze, ker so bili vsi prijazni. Na ultrazvok (tešče) sva čakala 7 ur!!

Tebi pa želim čimlepšo izkušnjo tudi jutri!
Piaf

clock-img

19.04.2005, 21:59

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

No potem smo kar fino držali :miska::miska::miska:

clock-img

19.04.2005, 22:03

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Super, upam, da bo jutri tudi vse vredu!

clock-img

20.04.2005, 09:25

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Mi2 sva bila tam januarja, zaradi bronhitisa-3 dni- in so ble vse sestre ful prijazne!:sloncek:
Želiva vama vse dobro!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem