writing-img

Pediatri v Trbovljah?

clock-img

15.03.2007, 13:56

clock-img

laruska

pencil-img

53

Počasi bomo morali izbrati pediatra za našo zvezdico. Zanimajo me vaše izkušnje in koga predlagate (v Trbovljah)?
Vesela bom vaših odgovorov. Hvala.

clock-img

15.03.2007, 14:39

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

oj,

jaz sem drgač skoz hodila v hr. moja mami ki se je pol preselila v trbovlje pa je brata in sestrico dala k Peščevi, men je super zdravnica, kadar grem s tamalo k zdr. vedno je prjazna pa vse se da zment

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

15.03.2007, 16:59

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

Živjo!

Mislim, da v Trbovljah ni kaj veliko pediatrov na izbiro. Delajo samo dve pediatrinji, dr. Vahtar pa samo pomaga, tako da bom jaz mogoče šla kar v Hrastnik - tam imajo luštno  user posted image  pediatrinjo.

Lp Tanja

clock-img

15.03.2007, 17:45

clock-img

kity

pencil-img

60

Dr. Justinek super zdravnica,resuser posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 21:13

clock-img

tati2

pencil-img

73

V Trbovljah jih je zelo malo. Dr. Justinek je kar v redu ampak pravijo, da ima polno.

clock-img

15.03.2007, 21:25

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Mi imamo zaenkrat se Vahtarja, ampak on je ze v pokoju in samo pomaga, dokler ne dobijo novega, pa Uranic je tud na zalost zr v pokojuuser posted image , Justinekova je OK, vendar imam izkusnje z njo le v preventivi, Pesceva je bila prej solska se mi zdi - enkrat sem bila pri njej kot dijakinja in se mi zdi da se se usedla nisem, mi je ze pri vratih drzala karton da grem venuser posted image , pol je mislim se Kuharjeva, ampak ona samo pomaga v preventivi, drugace pa je v Hrastniku... V glavnem-nobene izbireuser posted image .

clock-img

16.03.2007, 09:59

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Meni je super dr.Justinek.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

clock-img

16.03.2007, 10:53

clock-img

mily

pencil-img

876

Mi imamo Justinekovo, ker je nadomestila Uraniča. Zaenkrat nimam nobenih pripomb čez njo. user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem