writing-img

Peg Perego v Trstu

clock-img

07.04.2005, 11:44

clock-img

lidia

pencil-img

501

A mogoče ima katera izkušnje z nakupom teh proizvodov v Trstu, konkretno Pramette in Prima pappa. A katera pozna dobro založeno trgovino? Na domači strani od Pegperegota je tako veliko trgovin, da ne bi glih vseh čekirala.:sloncek:

Hvala.

clock-img

07.04.2005, 15:46

clock-img

Rabarbara

pencil-img

64

Živjo, v soboto sem bila v Trstu in nisem našla trgovine prav od PegPeregota.
Sem bila v Prenatalu v centru in v Torri d'Evropa(nakupovalno središče), pa sploh nimajo več vozičkov Pramette, in so rekle prodajalke da ne vejo zakaj.
Za stolček ne vem, ker jih nisem gledala.
Mislim, da se ti splača kupit PegPerego pri nas na Celovški v Šiški, kjer dobiš popust 5% na gotovino in 5%, če si njihov član.

LP

clock-img

07.04.2005, 19:15

clock-img

lin

pencil-img

2504

Vem da je ena v centru ,ma jaz kupujem v Prenatalu v Tori De Europa,majo vse od Peg Perego.
Moj (prvi)voziček sem kupla tam in sem bla zadovoljna z vsem

clock-img

09.04.2005, 18:22

clock-img

inara

pencil-img

135

Pozdravljena,
jaz sem bila v centru Trsta v trgovini CHIP&CHOP, ker sem si želela komplet PP Pliko 3,saj sem dobila informacijo, da naj bi bil tam bolj poceni.Vendar moram reč, da je bil dražji za cca.50 eurov v primerjavi z Sončkom.Imajo pa tam komplete košare,vozička in avtosedeža od Cam in bebe comfort od 360-380 eurov.

pa pa :sloncek:

inara in njen:duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem