cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pikice

clock-img

27.03.2008, 12:06

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo punce.IMam eno vprasanje in sicer vceraj me je po sluzbi zacela zelo glava boleti tako me je bolela da nisem mogla niti lezati kaj sele kaj drugega.Zraven tega pa sem obcutila v zelodcu tako zgago da sem vzela rupurut,po rupurutu cez priblizno pol ure mi je ratalo slabo odsla sem v wc kjer sem vse pobruhala,takoj po tem so mise pojavile p obrazu in vratu rdece majhne pike  ki ne srbijo ampak tako zgleda kako da bi imela norice ena zraven druge,celo noc nisem zaspala od glavobola tako me je bolelo.Zjutraj ko sem se zbudila sem bila se bolj pikasta vendar me glava ne boli ali mi lahko poveste kaj naj bi to bilo kaj so te pike ker jih imam vse povsod po glavi in nekaj na vratu,noseca pa sem 15 tednov.Hvala vam v naprej za vas odgovor.

clock-img

27.03.2008, 12:16

clock-img

Anonimen

Beky, pikice so lahko nastale zaradi bruhanja, ce si se napenjala, pa so ti lahko popokale zilce...ce so samo na glavi in vratu je to najbolj verjetno...no, ti bolj ves kako izgledajo...lahko ti popokajo tudi zilice v oceh.

clock-img

27.03.2008, 12:46

clock-img

srki

pencil-img

9222

Eni moji kolegici se pikice pojavijo ob pretiranem švicanju-naporu. A rupurut si vzela, kaj se ga med nosečnostjo lahko?

clock-img

27.03.2008, 12:59

clock-img

Anonimen

Ja rupurut lohko med nosecnostjo jes...ce ni treba pa raje pij donat!

clock-img

27.03.2008, 13:12

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Hvala vam punce za odgovore bom se do jutr pocakala da vidim ce bojo zginle,ce ne pa bom sla do zdravnika.

clock-img

27.03.2008, 13:29

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Meni se je enkrat to zgodilo, da sem po bruhanju dobila pikice po obrazu in to ogromno! Zgledala sem kot ena 70 letna oma s starostnimi pegami. Pikice so zginile šele po tednu dni. Sem pa res močno bruhala (menda enih 7x). 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem