cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pismo za Dedka Mraza...

clock-img

13.12.2007, 14:02

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Me zanima, kaj vse se spomnijo ti naši škrati.
Midve sva pismo napisali ta vikend. Začelo se je takole:

"Dragi Dedek Mraz!
Želim si ta prave šmarnice..."   user posted image

Naštela je cel kup stvari, med drugim božično zvezdo, narcise, rozno avtocesto...

clock-img

13.12.2007, 14:33

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Najin 5 letnik je pisal Božičku. Ful se je potrudil in dejansko sam napisal "Dragi Božiček prosim prinesi mi"
Sledijo iz kataloga izrezane slike igračk in še en napis: "To prinesi bratcu" in dve sliki.

clock-img

13.12.2007, 14:46

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

U.. iz kataloga izrezat pa prilepituser posted image user posted image Dobro se je znajdel

Naša hoče imeti zmaja in zmajčicouser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

13.12.2007, 15:00

clock-img

Anonimen

Jaz imam pa že poln kufer pisem, pa daril, pa navijanja, pa pregovarjanja. Se mi sploh ne da več otroka motivirat, da kaj napiše. Sam pa tudi še nič rekel. Aja, pa je, je rekel, da je dedek Mraz že odnesel pismo, ker sva res enkrat nekaj pisala, zdaj se je pa tisto v multirazmetanem stanovanju itak nekje izgubilo.

clock-img

13.12.2007, 21:51

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi smo že zdavnaj odposlali. Sta večja 2 napisala in za ziher še nalepila zraven - če slučajno Božiček ne ve, kakšne zgledajo stvari. user posted image  Najmlajša pa je le lepila, a starejša v svojih pismid dodata, da naj ne pozabi nanjo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem