cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pitje čaja ponoči

clock-img

16.10.2006, 09:15

clock-img

moder

pencil-img

99

Mene zamima, če vaši otroci ponoči kaj pijejo. Moja user posted image je imela cel teden virozo in je ponoči pila čaj. Tudi zdaj ko je že kar nekaj časa ok bi še vedno pila. Naredi dva, tri požirke in je zadovoljna. Rada bi, da bi se čimprej navadila nazaj na celonočno spanje, brez zbujanja, pitja, crklanja v najini postelji, pa ne vem, kako naj se lotim tega. Ali naj enostavno pustim, da pije in spi na sredini postelje.

clock-img

16.10.2006, 09:22

clock-img

total

pencil-img

4453

Tudi pr nas še pije ponoči ,ampak takoj zaspi nazaj.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

16.10.2006, 09:36

clock-img

mala

pencil-img

913

Naš bo star 3 leta pa še zmeraj pije ponoči, sicer vodo ampak takoj zaspi nazaj.V bistvu ima flašo kar pri sebi in med spanjem mal popije.

clock-img

16.10.2006, 09:45

clock-img

mily

pencil-img

876

Ja, naša bo gih zdej 4 in se tut še zbuja, ker je žejna. Jaz sem jo navadla kr na vodo. Pozimi je to čist razumljivo, saj radjatorji zlo izsušijo zrak in smo pol žejni user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

16.10.2006, 10:20

clock-img

tanjaDi

pencil-img

104

Naš tamali se tudi zbuja ponoči in mu dam pit čaj, še posebno če je buban, takrat non stop pije, ma se ne sekiram, ker itak takoj zaspi nazaj, naredi tri požirke in že nina.

clock-img

16.10.2006, 10:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je stara 16 mesecev in ima nastavljeno flaško, da pije ponoči. Tudi starejšadva sta imela tako navado.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.10.2006, 10:33

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Moj večji se je šele tam po tretjem letu starostni nekako odvadil pitja ponoči, mali piškotek pa to počne non stop, se enostavno zbudi, zajoka, po čaju se pomiri, tako da mi to kar "prakticiramo" v upanju, da bo tudi njega minilo, ker sem več zbujena kot da bi spala...

Drugega recepta žal nimam. Tudi namesto čaja, smo dali vodo, pa je bilo le še slabše, tako da...

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

16.10.2006, 10:34

clock-img

NIN@

pencil-img

397

A pijejo vaši bambinoti, čaj ali vodo kr sobne temperature ali imate flaške v grelnikih????

clock-img

16.10.2006, 10:35

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Sobna temperatura je najboljša.

I don't care what they say, I just wanna live my life

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem