writing-img

Plavalni obroč, "šlauf" or what ever?

clock-img

05.07.2005, 20:34

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

V soboto se odpravljam z otroci na morje. Zanime me kakšni "šlaufi" so primerni za mojo pupiko, ki ima 4 mesece? Po možnosti s strehico al kako se že reče... Kakšni linki do slikic tudi ne bi škodovali :)-:)-:)-, pa kje se kupijo in kakšna je cena.

Že vnaprej thanx:rozica::rozica::rozica:.

clock-img

05.07.2005, 20:36

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Glih danes sem iz razvojne ambulante, kamor hodiva s piškotkom na razgibavanje.

Naš je star 4 mesece, pa je močno odsvetovala kakršnikoli obroč, šlaus or what ever.

Rekla je, da odsvetuje tudi bazene, v morju sva pa lahko, tako, da je pri meni v naročju seveda.

pa-pa Mina1

clock-img

05.07.2005, 20:40

clock-img

daisy

pencil-img

437

nimam, ne poznam,... samo tako v razmislek (desno spodaj)

http://www.plavanje-dojenckov.com/

clock-img

05.07.2005, 20:49

clock-img

vesna12

pencil-img

33

Jaz plavalnega obroča ravno ne priporočam, nam se je zgodilo, da se je otrok okoli zasukal na srečo se je samo malo ustrašil:zmeden::zmeden::((:((:(( in ni bilo panike. Če že moraš ful pazit in ga ves čas držat!! Kupiš povsod z otroško opremo>: Ariel, Baby Center...

Lep pozdrav,

Vesna

clock-img

05.07.2005, 20:54

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

No ja, od 4.meseca dalje je zelo varen Fredov obroč, link imaš zgoraj;
res pa je da ni za imet take bebe dolgo v vodi, kaki 15 minut pa ven, če ni joka seveda.

lepo se imejte:morje:

clock-img

05.07.2005, 21:48

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Nič ji ne kupuj, imej jo pri sebi, bo zelo uživala.
Za obroče bo še čas.

clock-img

05.07.2005, 22:23

clock-img

špelica

pencil-img

256

Jaz imam Fredov obroč in se je že dobro obnesel v morju(ampak imamo 9 mesecev), kakršnegakoli boš(če boš)kupila, prej prekontroliraj robove(tam, kjer je skupaj zlepljen), večina so zelo ostri in puščajo sledove na koži naših dojenčkov.

clock-img

05.07.2005, 22:29

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Fredov obroč je meni zelo dober. Naša od 5.meseca plava v njem. Plavali smo v bazenu in v morju in se je zelo dobro obnesel. Meni osebno se zdi frdeov obroč varnejši kot naročje, sploh če je otrok namazan s kremo in živ kot živo srebro. Pa tud na vodo se bolje prilagaja v njem, če se seveda v njem dobro počuti. Da bo za obroče še kasneje čas se ne bi popolnoma strinjala, ker ni koristen pripomoček pri učenju plavanja.

clock-img

05.07.2005, 22:42

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Ufff, zdej ste me pa prestrašle s temi obroči in plavanjem...:zmeden2::zmeden2: A potem pravite, da je še premajhna za na morje in da še ne bi smela kopati v morju?

Ampak Fredov obroč nima nobene zaščite pred soncem:zmeden:

clock-img

05.07.2005, 22:50

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Ne ni premajhen za morje. Bo zelo užival boš videla. Verjemi mi, da te bodo tiste strehice in ne vem kaj še nad šlaufkom zelo motile vsaj mene bi in če kaj povzroča štoprastost jo ta strehca sigurno. Pred soncom ga zaščiti s kremo in klobučkom z večjimi krajci pa ne v največji vročin v vodo hodt pa bo.

clock-img

06.07.2005, 06:51

clock-img

Carmen

pencil-img

126

Ja, kot pravi žiža, ne hodit pred 17.00 uro na plažo, pa še potem klobuček gor (vzemi jih več s seboj, ker se zmočijo). Itak pa naj bi bili dojenčki največ 5 minut naenkrat v morju, ker je zanje premrzlo (morje namreč nikoli nima tistih, zanje priporočljivih, 30-33 stopinj). Fredov obroč je meni v redu, samo potrebuješ pomoč (vsaj jaz jo) pri 'montiranju' dojenčka vanj.

clock-img

06.07.2005, 07:18

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Mi smo ga na hitro v mesecu maju dobili v Mercatorju. Ta, ki je v mojem albumu pod Čatežke toplice, je za večje otročke, so pa imeli tudi za manjše. Je pa pomembna teža otroka.Dobiš vse mogoče in nemogoče stvari. Jaz ti ga svetujem, saj se tudi otrok prijetno počuti pri prostem brcanju po vodi.Prevrnil se ti ne bo če je primerna zadeva njeni starosti, pa tudi iz rok je sigurno ne boš izpustila.

Prijetno čofotanje!

:muca:

clock-img

06.07.2005, 07:21

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Sem pozabila omeniti, da ima obroč štiri odprtine za nogice.Tako jo lahko vstavim v bolj ležeči položaj (kot pri plavanju) ali v pokončni položaj.

:muca:

clock-img

06.07.2005, 12:31

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Tak obroc kot ga je priporocila Barbara imamo tudi mi, samo da je okrogel.
Sva ravno prisle iz morja kjer smo ga sprobali in je bilo noro. Mala uzivala 100 na uro.
Je pa tak da sta dva obroca, en zunanji n notranji - da se ne more preobrniti - pa se naslon ki pa ga ne uporablja, ker se drzi naprej.
Mi ga z veseljem uporabljamo.
cao

clock-img

06.07.2005, 15:40

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Tina tak obroč imam tudi sama- rumen do 11 kg obremenitve.A je to potem v redu za 4. mesece staro :duda:?

Sej v bazenu se je že kopala, ampak sem jo imela v rokah, kar se mi ne zdi ravno praktično. Najbolj me skrbi, da bi v morju na kaj stopila in bi mi štrbunknila iz rok ali kaj podobnega:zmeden:

clock-img

06.07.2005, 22:44

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi imamo Fredov obroč kateri smo začeli uporablajti že pri enem 4 mes za v bazen zdaj ga pa pridno uporabljamo v morju

clock-img

08.07.2005, 12:21

clock-img

MARTY

pencil-img

41

Jaz sem ga kupila v Arielu in je dvojni vmes je mrežica za igrače in ima strehico. Sem pa strašno zadovolna ker sva ga sedaj 1 mesec uporabljali preko celega dneva in sami. Hočem povedati, da je dovolj sence ob kateri koli uri in ni štorast.
Mazanje s kremami pa tako vsi odsvetujejo do 6 meseca, midve sva bili sicer v senčki pa je prav tako dobila mali barvice.
Lp, Marty

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem