cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plenice Alana-ekološke plenice

clock-img

20.06.2008, 19:17

clock-img

Anonimen

Hi. Mene pa zanima, če jih je katera sprobalauser posted image Se je moj user posted image  zmotil, pa mi je te vzel, zdaj se pa bojim, da bodo premočile.user posted image

Nisem jih še odprla, ve katera, če jih lahko zamenjam?

Hvala,
Lp

clock-img

20.06.2008, 20:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem jih sprobala (ne vem, če katerih sploh nisem user posted image ). Pri moji hčerki so premočile.

clock-img

20.06.2008, 21:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.06.2008, 22:48

clock-img

julči

pencil-img

340

oj,
tud js jih uporabljam in sem zelooo zadovoljna. mi ne premočijo.

clock-img

21.06.2008, 00:57

clock-img

barika

pencil-img

6448

ne zamenjam jih za nobene druge...edine so ki redko premočijo (no po 12 urahuser posted image ), pa ene redkih, ki ne smrdijo, ko so res polulane.
trenutno imam v uporabi poleg teh še lumpijeve in pamperske (zaloga), pa so user posted image proti tem.

clock-img

21.06.2008, 00:59

clock-img

barika

pencil-img

6448

aja, pa še to. če te je "strah" vprašaj kakšno kolegico za "tester" da se prepričaš, ali pa katero na forumu prosi, da ti vzorček pošlje. moj user posted image  uporablja od 7 kg naprej.

clock-img

21.06.2008, 16:48

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

niso premočile

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

21.06.2008, 22:08

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Ti jih kar sprobaj, boš videla, da boš zadovoljna!user posted image Pa še bolj zdrave so za tvojega otroka. Pa embalažo lahko uporabiš za bio odpadke, če jih ločuješ...user posted image

clock-img

22.06.2008, 12:30

clock-img

atena

pencil-img

71

Jaz sem sprobala pomoje že vse plenice kar jih obstaja,alana so nam na žalost premočile, če pa ne bi  jih  bi seveda uporabljala ker so razgladljive.Ponoči nam ne premočijo edino plenice huggies (zeleno-modra embalaža), pa še to moram gledati da kupim tiste ki so cele narejene v GB,sicer tudi premočijo.Podnevi imamo pa milerjeve so ok.

clock-img

22.06.2008, 18:54

clock-img

teja28

pencil-img

236

jaz, no moj sin user posted image , jih uporablja ze kar nekaj casa in se niso premocile. Je pa res, da jih uporabljamo samo podnevi, ponoci pa Pampers. Jaz se se zanje odlocila predvsem zato, ker naj bi bile, ali pa vsaj zgledajo, manj plasticne, kot ostale. Zaenkrat sem zelo zadovoljna.

clock-img

29.06.2008, 14:41

clock-img

perp

pencil-img

515

Mi lahko prosim poveste kje ste jih kupile? pa kolk stanejo?

Sem z vsemi, razen z Pamperskami zadovoljna. So tolk plastične, pa tista aloe vera, ki je not, mi tolk smrdi.

clock-img

29.06.2008, 15:17

clock-img

julči

pencil-img

340

Lahko jih kupiš v DM, stanejo okoli 11 eur paket. lp

clock-img

29.06.2008, 15:52

clock-img

barika

pencil-img

6448

men se zdi, da je en paket 8, pa nekaj € (a so jih podražili??)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem