writing-img

Plodni dnevi

clock-img

02.04.2006, 21:03

clock-img

zorica

pencil-img

770

Včeraj sem končala z user posted image .Seveda sem takoj začela računati, kdaj bi naj imela O itd.user posted image
Danes pa sem začutila v levem jajčniku neko špikanje.Kar tako brezveze sem sedaj zvečer naredila ovolucijski test - onega s slino za večkratno uporabo, ki mi vedno pokaže če imam plodne dneve ali ne.In glej ga zlomka, kaže mi plodne dni.
Danes zjutraj sva lepo neobremenjeno in brez najmanjše misli na user posted image veselo user posted image .Mogoče pa bo, kaj pa vem nisem več zadosti pametna, ker sem že sama nase jezna.Naj povem le, da je moja prijateljica, ki bo junija rodila, prav tako zanosila drugi ali tretji dan po M.

Tako da upanje ostaja,...user posted image

clock-img

02.04.2006, 22:41

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Držim pesti za+

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

02.04.2006, 22:41

clock-img

Anonimen

plodni dnevi takoj po M user posted image . čudno. Upam, pa da so res. Teh testov namreč ne poznam.

clock-img

05.04.2006, 17:14

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Jaz sem zanosila takoj po menstruaciji. Se pravi da je bila ovulacija kake tri dni po menstruaciji.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem