writing-img

Počitnice v hotelu Sol Umag-svetujte!Meta2-javi se tudi ti.

clock-img

20.04.2005, 14:19

clock-img

Tia27

pencil-img

364

No pa se bomo odpravili z našo enoletnico v ta hotel.Ker še nikoli nismo bili v njem, nas zanima kakšne so kaj vaše izkušnje, če je že kdo bil:zmeden:,vem da je bila Meta2 z dvojčicam pred kratkim, pa me zanima kako je bilo.Povejte mi a je hrana vredu?:zmeden2:Na kaj naj bomo pozorni, ko gremo dol z enoletnico:zmeden:.Kaj pa wellnesi in savne, ki jih ponujajo, so ok?Da si mamica valda lahk mal privošči:darilo:.Najlepša hvala za odgovore in lepe pozdrave prav vsem staršem ;)in poljubčke otročkom.:metulj:

clock-img

20.04.2005, 14:41

clock-img

Tajča & Jaka

pencil-img

55

Zivjo,
jaz sem bila v hotelu Sol Umag lani novembra, v 8.mesecu nosečnosti in je bilo res super :bravo:. Hrana je odlična in zelo okusna, tako da res lahko izbiraš tudi med zdravo hrano. Wellnes je tudi super, tako dsa boš sigurno našla kaj zase.Zelo priporočam ;).
Lepe počitnice,
pa,pa

clock-img

20.04.2005, 15:02

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Baje je ta hotel MEGA!!!
Hrane kolikor češ in ne vem koliko sort:)
LP

clock-img

20.04.2005, 15:19

clock-img

Bib

pencil-img

266

Mi smo bili en mesec nazaj v hotelu Sol Elite Koralj.
Ta hotel spada v isto verigo hotelov kot Sol Umag, tako da se nimaš kaj bat. Sobe so res lepe in čiste, hrane je pa ogormno in to kakršno hočeš.
Zajterk je od 7-10h, večerja pa od 19-21h.

Več o hotelu si pa lahko pogledaš na adriatica.net.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem