cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Po končanem dojenju

clock-img

09.02.2005, 09:24

clock-img

Anonimen

Drage

Včeraj zjutraj sem zadnjič podojila naše detece. Danes zjutraj nama je uspelo preživet brez molže, samo s flaško soka :bravo:

Vprašanje: a mislite, da bi si morala kakšnikrat še iztisnit mleko? Čutim, da se ga je nekaj kar nabralo. Ni pa sile, da bi kaj teklo ali kaj takega.

Kaj mislite?

clock-img

09.02.2005, 09:28

clock-img

Anonimen

Če te bo zelo tiščalo in bolelo, dojke bodo trde, če bo mleko samo teklo ven, potem izstisni le toliko, da olajšaš pritisk. Verjetno se ti bo še ene parkarat nabralo toliko mleka, da te bo tiščalo, takrat pač istisni zgolj do olajšanja in ne več, ker boš tako stimulirala nastajanje mleka.

clock-img

09.02.2005, 09:30

clock-img

Anonimen

O albinca hvala lepa. Sej tako sem nameravala. Ne bi rada stimulirala, ne bi pa tudi rada, da mi jih kje razžene :)-
Hvala!

clock-img

09.02.2005, 15:38

clock-img

bini

pencil-img

1623

hehe..:)-. a kar takole si jo odstavila.. pa se nič ne pritožuje mala Ana?? jest bi ti že dala eno lekcijo :love:... no, lahko jest čvekam, me pa še čaka tole odstavljanje. no, bravo bravo Meta :bravo:
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem