writing-img

Po voziček/lupinico v Avstrijo?

clock-img

07.12.2005, 12:36

clock-img

eya

pencil-img

4615

A ima kdo info, kako je s cenami v Celovcu? In kakšna je ponudba? Me zanima, če se sploh splača it pogledat še v Avstrijo.
Pa lp!

clock-img

07.12.2005, 13:27

clock-img

urška

pencil-img

3136

po mojih izkušnjah je gor ceneje. posebi hauck. ali pa bruin. za ostale firme niti ne vem.
splača se ti iti v toys pogledat.

clock-img

07.12.2005, 13:33

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz sem tudi kupila voziček v Avstrijskem Babycentru. Je bil lep,pa relativno poceni ( 45.000,00 ) brez lupinice. J je še dokaj v dobrem stanju,pa sem ga orink rabila.
Samo firme me pa ne vprašaj, ker nimam pojma.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

07.12.2005, 14:17

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Odvisno, katero firmo bi rada. Načeloma so cene kar enake za enake izdelke, ki jih dobiš pri nas, ali pa celo malenkost dražje.
Se pa da dobiti marsikaj ceneje, če ti firma (in mogoče v kakšnem primeru s tem tudi kakovost) ni pomembna.

clock-img

07.12.2005, 16:30

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Splača se pogledat na e-bay; jaz sem tako kupila voziček z avtosedežem za točno polovico ceneje kot je stal v trgovini popolnoma isti model. Pa še na dom ti ga pripeljejo user posted image .

clock-img

07.12.2005, 18:55

clock-img

Anonimen

Midva sva vse kupila v AUT . Se je kar splačalo, pa še na tiste cene sva dobila 5% popust na gotovino. Tega pri nas Baby center niti ariel ne nudijouser posted image

clock-img

07.12.2005, 21:27

clock-img

eya

pencil-img

4615

Verjetno bova kupila Peg perego ali pa Quinny, vsekakor eno od bolj poznanih firm, predvsem zaradi tega, ker ne bi kupovala kar nekaj na slepo, ampak kaj, kar je že preizkušeno.
Lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

07.12.2005, 21:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

quinny je v avstriji definitivno dražji, za pp pa ne vem....

primerjava: marela (ne vem kako se ji reče, zapp?) je bila v A 199 eur pri nas pa 34 tisoč.,...

< Sporočilo je popravil rija -- 7.12.2005 21:37:12 >

clock-img

07.12.2005, 22:05

clock-img

urška

pencil-img

3136

za quinny ne vem; peg perego saj v toysu nimajo nimajo ne vem kakšne ponudbe - najbrž zato ker je italijanski,
lahko ti dam primerjavo za hauckovo lupinico:
v toysu 40 evrov pri nas 33.000,00 sit...ista. je pa to tista, ki paše na suopprja6. tko da meni se ne zdi da je tako kot je rekla sarazan....

je pa res e bay tudi dobra ideja; tam namreč nimaš samo rabljenih stvari, kot najbrž že veš...
jaz ponavadi gledam na ebay.de.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem