cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poceni nakup

clock-img

09.08.2011, 16:26

clock-img

tofsi

pencil-img

167

V Interšparju od jutri dalje ponujajo robotski sesalec Roomba 534 PET za 299€ z priloženem kuponom. Zanima me vaše mnenje, je to res poceni nakup z 30% popustom ali zgolj prodaja opuščenih modelov? Prosiom tiste uporabnice, ki imajo rombo da mi svetujejo glede nakupa Roomba ali GalaxyII-v akvciji 185€? Prosim za konkretne izkušnje z omenjenimi sesalci. Tepih imam samo v dnevni sobi, po tleh je povsod - razen v kopalnici parket.
Majda

clock-img

09.08.2011, 16:32

clock-img

amorcek

pencil-img

152

hey:D moj je u času študija delal v šparu:D menda je to res bol nateg oz. ali stara roba al kako že:D neznam točno povedat. ga bom vprašala ko pride domov:P

clock-img

11.08.2011, 16:13

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Kaj res nima nobena izkušenj z tema robotoma? Bi rada kupila, pa se ne znam odločit.

MAJDA

clock-img

11.08.2011, 16:39

clock-img

marjetka1975

pencil-img

114

Jaz izkušenj sicer nimam, lahko pa ti povem, da se za tak nakup ne bi odločila. Razlog je pač ta, da imam doma psa, dolgodlakega in dvomim, da bi tak sesalec to uspel pozaugati.
Če pa domačih zivali nimas in imaš samo navaden prah, pa zna cela zadeva funkcionirat.
Ampak kot rečeno izkušenj pa nimam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni