cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podočnjaki pri otroku

clock-img

19.12.2006, 10:31

clock-img

sonccnica

pencil-img

30

Naša 2,5-letna punčka ima pogosto vijolične kolobarje pod očmi. Sicer je zdrav otrok, vendar me vseeno skrbi, ali je kaj narobe in ne vem na kakšne težave bi lahko to kazalo. Nekje sm zasledila, da bi bile lahko gliste, vendar tega nisem zasledila v njenem blatu. Mogoče katera kaj več ve? Hvala.

clock-img

19.12.2006, 10:32

clock-img

fricka

pencil-img

751

Se pridružujem tvojemu vprašanju, pri nas je isto.

clock-img

19.12.2006, 10:38

clock-img

Anonimen

Spomnila sem se,da je od kolegice punčka stara nekaj mesecev imela takšne kolobarje, in ko jo je peljala k zdravnici je ta naredila krvne preiskave in ugotovljeno je bilo,da ima pomankanje železa.

clock-img

19.12.2006, 10:53

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Ja slabokrvni otroci imajo podocnjake in so bledi. Se pravi pomanjkanje zeleza. najboljs da preverite vrednost hemoglobina.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

19.12.2006, 10:55

clock-img

MLIN

pencil-img

19

Ja moja hčerka je imela tudi temne kolobarje pod očmi in je bilo ugotovljeno, da ima premalo železa. Najbolje, da greste na kontrolo, da vidite, če je to.

LP, Mojca

clock-img

19.12.2006, 10:59

clock-img

Anonimen

Največkrat je dedno, pri nas že. Se pa pojavijo predvsem takrat, ko je otrok utrujen. Prav tako pri meni in možu. No, saj se skoraj pri vseh utrujenih ljudeh, le da je pri nekaterih to pač bolj izraziro.
Če pa je to iznenadna sprememba, pa res lahko gre za gliste ali slabo kri. Za gliste je značilen še slab zadah iz ust, srbeča rita, včasih tudi nos, predvsem ponoči, slabost, bolečine v trebučku, paše pa predvsem sladka hrana. Ni nujno, da so prisotni vsi znaki, lahko je le kakšen. Tudi ni nujno, da se gliste v blatu vidijo, ker se menda izločajo ciklično. Torej odvisno, v katerem ciklusu so, ali so jajčeca, ali "odrasle" gliste.

clock-img

19.12.2006, 13:18

clock-img

sonccnica

pencil-img

30

Hvala punce, verjetno bo res potrebno stopiti do zdravnika, da izkjučimo zgoraj omenjene možnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem