writing-img

Poletni dojenček

clock-img

30.04.2010, 09:54

clock-img

karmchy

pencil-img

41

Tiste ki imate izkušnje s poletnimi dojenčki.... A ste uporabljale košaro ali kar športni del vozička? Namreč mi imamo prvega "zimskega"user posted image in nam je košara še ostala. Nekateri pravijo da je v košari prevroče. Hvala za odgovore.
Lp

clock-img

30.04.2010, 10:07

clock-img

mini86

pencil-img

6050

v košari nikakor ni prevroče..js sm rodila konec junija in ne bi zamenjala košare za nič..pač ga oblečeš v bodi in hlačke ne pretiravaš..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

30.04.2010, 10:13

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

rodila 18.8. lani. v tisti peklenski vrocini. pa je tamala cist uzivala v kosari.

clock-img

30.04.2010, 10:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

rodila maja, v košari je bil do septembra. ležal je na rjuhi, oblečen je bil v majčko in kratke hlače, ko je bilo vroče. v tahudi vročini pa sva bila itak nekje v senci, ne na sprehodu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

30.04.2010, 10:20

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

mi mamo tud junijko in je bila do konca oktobra v košari. Fajn je tudi za veter. V košaro ne zaide. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

clock-img

30.04.2010, 10:32

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Jaz imam prvega fantka julijčka...pa kar uporabljaj košaro, če jo že imaš od prej....

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

30.04.2010, 10:50

clock-img

listek1

pencil-img

834

miska.mcc  - ker imam tudi sama rok avgusta, me zanima, koliko si jo oblekla, ko sta šli iz porodnišnice? Sama imam prvega zimskega in nimam pojma kolk bom mogla zdej tega oblečt user posted image  hvala za odgovor

clock-img

30.04.2010, 10:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

mi mamo tud junijko in je bila do konca oktobra v košari. Fajn je tudi za veter. V košaro ne zaide. 

Enakouser posted image

Ko sem šla jaz iz porodnišnice domov, je blo zunaj 5 stopinj.user posted image Se je tisti teden glih vreme skisalo. Oblečena je bla tamala za domov v bodiju zdolgimi, žabice, majčko z dolgimi rokavi, en piš kopletek hlač in jopice, copatke, kapico bombažno, pokrita je bila z dekico.
Drugače pa prvi mesec otroka oblečeš eno plast več, ker prvi mesec otrok ne zna uravnavat temperature. Sicer pa za vratom potipaš če mu je vroče.user posted image

clock-img

30.04.2010, 15:58

clock-img

kenya

pencil-img

424

Tudi jaz sem za košaro. Mi imamo eno julijko in eno avgustovko in sem imela pri obeh košaro. Sem zagovornica košare, ker se user posted image  v športnem delu kar izgubi. Poleg tega varuje pred soncem in vetrom. Ga pač malo manj oblečeš.
Ko sem rodila konec avgusta sem našo user posted image  oblekla v tanek bodi z dolgimi rokavi, čez bombažno jopico, spodaj pa bombažne hlačke, pa copatke. Aja, pa še tanko bombažno kapico je imela. Sicer se je pa v lupini do doma božica že čisto 'skuhala'.

Nobody promised you easy life.

clock-img

30.04.2010, 20:48

clock-img

misamuk

pencil-img

239

Punce, košara je namenjena pravilni legi novorojenčka (ravna, trša podlaga) in šele sekundarno ščitenju pred vremenskimi pojavi.
Zatorej, ni važno ali je otrok poletni, zimski, jesenski... vsaj prve 4 mesece naj bi bil obvezno v košari, če pa zdrži pa še dlje.

clock-img

13.05.2010, 12:50

clock-img

consuelo

pencil-img

2

Pozdravljene...
Mene tudi zanima kaj kupiti za poletnega dojenčka (za odhod iz porodnišnice in kasneje nekje do zime)?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem