writing-img

Pomagajte mi določiti datum O!!!

clock-img

24.12.2006, 20:57

clock-img

jooly

pencil-img

932

Prvi dan zadnje user posted image  sem imela 9.12., kdaj naj gremo v akcijo?? Sej se mi dozdeva, nisem pa čist zihruser posted image .

clock-img

25.12.2006, 14:24

clock-img

upica

pencil-img

184

Če imaš redne M., ti bo zgornji naslov pomagal, če pa jih nimaš, pa poskusi z merjenjem bazalne temperature in ugotavljanje po sluzi.

clock-img

26.12.2006, 01:43

clock-img

PikaNogavicka

pencil-img

51

Bazalna temperatura je najboljsa. Tukaj jo lahko vnasas, potem ti pa izracuna, kdaj je bila ovulacija in kdaj pricakovati naslednjo mentruacijo. Lahko vneses tudi druge podatke - sluz, ovulacijski test, polozaj maternicnega vratu -- in pa seveda, kdaj imata, kot se temu po amerisko rece - "baby dancing". Po ovulaciji ti pove, kako uspesen zgleda cikel.

Jaz ta web site uporabljam ze zelo dolgo, in mi je zelo vsec. Lahko ga uporabljas zastonj (kaj je vecinoma cisto dovolj), ce pa hoces ekstra stvari, pa lahko tudi placas. Stvari, ki so extra, so forumi, pa mislim, da chat room, tudi. Ampak, osnovno spremljanje temperature je zastonj.

Aja, se ena fina rec - lahko si naredis "home page", potem pa objavis link tukaj, pa si lahko vsi ogledamo tvojo karto in ti komentiramo - recimo, ce ni jasno kdaj je ovulacija, ce se iz karte da slutiti mozno nosecnost, in tako naprej.

clock-img

26.12.2006, 05:28

clock-img

PikaNogavicka

pencil-img

51

Ce link is prejsnjega sporocila ne deluje, ga prilagam se enkrat:
http://www.fertilityfriend.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem