cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč...kdaj na dopust, bolniško in porodniško???

clock-img

14.06.2005, 11:46

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Punce, prosim vas za vašo pomoč, kako si naj splaniram bolniško in porodniško, pa še preostali dopust.:zmeden:
Saj sploh ne vem, kako naj napišem, da ne bom preveč zakomplicirala.
PDP imam 29.9, kar pomeni, da grem na porodniško s 1.9.
Ker se selim iz Maribora, bom s službo prenehala že konec tega meseca. Torej od 23.6. že koristim dopust. Imam ga pa še 21 dni.
Za ostalo se bom zmenila za bolniško, saj bom brez stanovanja v MB in bi se morala vsak dan voziti v službo 60 km v eno smer.
Torej, kako je najbolje, da naredim? Sedaj konec meseca izkoristim nekaj dopusta, ker grem na morje, potem grem za cca 14 dni na bolniško, jo prekinem z dopustom in zopet za cca 3 tedne na bolniško (da ne bo treba na komisijo)?
Sem se pogovarjala z ginekologinjo (sestro) in je rekla, da ni problema, da mi naj splošna zdravnica da bolniško, ampak moram zato 42 dni prej na porodniško.

Joj, sem zapletla. Zanima me, kaj je najbolje, da naredim?

Hvala vam!:rozica:

clock-img

14.06.2005, 11:52

clock-img

urši77

pencil-img

621

No, evo, saj si si že vse splanirala!
To, da moraš pa zato 42 dni pred PDP na porodniško pa ni res:)
Jaz sem že celo nosečnost na bolniški, pa grem na porodniško 28 dni pred PDP.
LP

clock-img

14.06.2005, 11:54

clock-img

pety78

pencil-img

6109

No, super. Pol grem na porodniško čist normalno. :bravo:

Hvala!

clock-img

14.06.2005, 12:46

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Res ti ni treba it prej na porodniško. Jaz sem bla celo nosečnost doma pa sem šla na porodniško ravno tako 28dni prej - mora pa ti to napisat ginekologinja. Vem, da je blo enkrat tako, da če si bil na bolniški pol si moral it 45dni prej na porodniško. Zahtevaj od tvoje ginekologinje, da greš samo 28dni prej, ker drugo leto ti bo teh 14dni na koncu porodniške kar pasalo.

Lep dan!:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem