writing-img

Pomoč-kri v kakecu...

clock-img

20.03.2005, 17:01

clock-img

filipinka

pencil-img

947

...zdaj ravno sva previjala našega srčka in bil je bolj malo pokakan pa še to tako sluzasto, med to sluzjo je bilo nekaj rdečega, mislim, da je bila kri!:( Ali se je kateri zgodilo kaj podobnega in kaj to pomeni? Je nevarno?
Pomagajte prosim, ker sem res v skrbeh!
LP; V.

clock-img

20.03.2005, 17:20

clock-img

Anonimen

A mu že dodajaš gosto hrano? če da, dobro razmisli, kaj takega bi lahko jedel. Morda kakšen sok?

Sicer pa če je bila sveža kri, po moje ni panike, lahko mu je malo kožica okoli rite napokala :zmeden2:

clock-img

20.03.2005, 17:28

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Ta teden mu dajem jabolko-kašico, vendar ga danes nisva jedla. Tako, da...???

clock-img

20.03.2005, 18:06

clock-img

Trebnje

pencil-img

244

Mogoče ne bi bilo slabo,če bi poklicala pediatra in vprašala.Saj mogoče ni nič hudega,ampak za vsak slučaj...

clock-img

20.03.2005, 18:18

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Tako kot ti je al bina napisala. Lahko je samo kožica počila, če ni mehko kakal. Naš je tudi imel to. Pa ni rečeno, da je danes kaj jedel, lahko je od včeraj.

clock-img

20.03.2005, 18:36

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pri nama je bilo pred nekaj dnevi enako, pa je naslednjič normalno kakal, zato nisem zagnala panike.

LP

Pi-kica

clock-img

20.03.2005, 18:45

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Ni se ponovilo, tako, da mislim, da ni nič kaj takega. Mogoče je od včerajšnjega jabolka!
Hvala vsem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem